Sastojci:

  • 1 vekna hleba,
  • 100 g šunke ili kobasice,
  • 150 g kačkavalja,
  • 4 kašike kajmaka (ili pavlake, sitnog sira),
  • 3 kašike ajvara,
  • 2 mlada luka,
  • malo peršuna.

Priprema: Uključiti rernu na 220 stepeni da se zagreva. Potom iseckati šunku ili kobasicu i luk na kockice i izmešati sa kajmakom i ajvarom. Hleb iseckati da ostane u jednom komadu i da dobijete fine, male kockice.

Svaki red namazati filom i potom staviti trakice isečenog kačkavalja. Peći oko 20 minuta i jesti odmah dok je toplo. Prijatno!

Bonus video

Error in getting video.

02:17
ROLAT OD MLEVENOG MESA I VITAMINSKA SALATA KAKVU NISTE PROBALI! Pogledajte recept za brzu i ukusnu pripremu  Izvor: Kurir televizija
02:17
ROLAT OD MLEVENOG MESA I VITAMINSKA SALATA KAKVU NISTE PROBALI! Pogledajte recept za brzu i ukusnu pripremu  Izvor: Kurir televizija

Kada ne znate šta da spremite za večeru, a ostalo vam je hleba od juče, malo suhomesnatog i kačavalja, evo sjajnog, brzog predloga

Kada ne znate šta da spremite za večeru, a ostalo vam je hleba od juče, malo suhomesnatog i kačavalja, evo sjajnog, brzog predloga