NAJKREMASTIJA ČOKO MOKO TORTA SA GOTOVIM KORAMA: Nema izdašnije, a sprema se za 15 minuta

Čoko moko torta sa gotovim korama pravi je izbor za sve one koji nemaju puno vremena.

Recepti
Autor:
NAJKREMASTIJA ČOKO MOKO TORTA SA GOTOVIM KORAMA: Nema izdašnije, a sprema se za 15 minuta
Foto: Printcreen Youtube

Sastojci:

  • Kore ( tamne / svetle )
  • 300 g pakovanja mlevenog keksa
  • malo čokoladnog mleka
  • 800 / 850 g kisele pavlake 20%
  • 500 ml kisele vode
  • 500 g krem šlaga
  • šećer u prahu

Priprema:

Za fil umutite šlag sa kiselom vodom. Posebno umutite kiselu pavlaku sa šećerom u prahu, pa dodajte mleveni keks.Izmešajte da se sjedini, pa dodajte 4 kašike prethodno umućenog šlaga i promešati. Ako je gusto, dodati još dve kašike šlaga. To može da varira zbog suvoće keksa.

Uzmite prvu koru i dobro je isprskajte čokoladnim mlekom. Kad upije, namažite trećinom fila, a preko nanesite trećinu šlaga. Isti postupak ponovite sa ostatkom materijala i završite četvrtom korom. I nju isprskajte čokoladnim mlekom, a odozgo ukrasite kesicom umućenom šlaga, čokoladnim mrvicama ili šećernim ukrasima po izboru.

Bonus video: Napoleon torta

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs