Sastojci:
- 1 pakovanje slane rozen kore
Fil:
- 400g. feta ili mrvljeni sir
- 400g. kisele pavlake
- 150g. majoneza
- 150g. narendani pileći parizer
- 150g. narendan tvrdi sir
- Trapist, edemar..
- 2 tvrdo kuvana jaja
- Fil sjedinite i podelite u tri posude
U prvu posudu dodati 100g. izrendanih kiselih krastavčića. U drugu posudu dodati 2-3 kašike ajvar ili ljutenicu. Naizmenično filovati kore do poslednje. Na poslednjoj nanesite vrlo malo majoneza ili pavlake, prekrite streč folijom, pritisnite težim predmetom i ostaviti u frižider na 2h. Nakon toga tortu dekorisati sa 200gr. kisele pavlake, 50g. parizer, 50g, sir, 1 jaje i 2 -3 kisela krastavčića. Vratite u frižider na još pola sata a zatim režite štanglice ili kockice po vašem ukusu.
Bonus video: