Potrebno je:
- 100 grama svežih kobasica
- 300 grama svinjskog karea
- 2 krompira
- Malo vode
- 1 kašika senfa
- 2 čena belog luka
- svež peršun
- Testenina
- 1 galvica crnog luka
- začini
- malo maslaca
- malo brašna
Priprema: Svinjski kare izdubite u sredini i napunite kobasicama. Onda na malo masnoće prepržite sa svake strane kako bi se uhvatila korica. U masnoću sa svinjskim kareom dodajte malo vode, malo senfa, par čena belog luka i svež peršun. Poklopite i stavite u rernu da se zapeče.
Za to vreme skuvajte krompir, a onda i testeninu. U tiganju prepržite malo crnog luka, pa dodajte so, biber, začinsku papriku i krompir sa testeninom.
Izvadite meso iz rerne. U masnoći u kojoj se meso peklo dodajte malo brašna i senfa i napravite sos. Poslužite uz krompir sa valjušcima.