Najjeftiniji i najbrži doručak oduševio je mnoge domaćice, a sada vam donosimo još jedan takav recept, za koji vam ne treba mnogo truda, ni vremena.
Priprema:
- 4 jaja
- 1/2 kašičice soli
- biber po ukusu
- 4 kašike mleka
- 1 kašika ulja
- 100 g feta sira
- 100 g pečenice ili šunke
- origano po ukusu
- 100 g kačkavalja
- tost hleb
Priprema:
Sipati u dublju posudu jaja, mleko, ulje, so i biber, pa sve lepo umutiti. U drugu posudu izmrviti fetu, pa dodati šunku, malo kačkavalja i origano pa lepo sjediniti. Podmazati vatrostalnu posudu uljem. Kriške hleba umakati u jaja i ređati u vatrostalnu, pa odozgo na hleb staviti smesu sa sirom i šunkom. Poklopiti kriškama hleba takođe prethodno umočenim u jaja. Posuti kačkavaljem, pa staviti da se peče na 200 stepeni oko 20 minuta.
Prijatno!