Ako vam je dosadilo praviti sendviče za večeru i tražite nešto brzo, jednostavno i neverovatno ukusno, ovaj recept je savršeno rešenje za vas. Ne treba vam puno vremena ni posebne veštine, a rezultat je slana poslastica koja će oduševiti sve za stolom.

domacica-thinkstock.jpg
Foto: Thinkstock

Sastojci:

Hleb – 1 komad

Fil:

  • Jaja – 6 komada
  • Paradajz – 2 komada
  • mladi luk – 30 g
  • Peršun – 20 g
  • Pavlaka – 200 g
  • so – 5 g
  • crni biber – 3 g
  • Origano – 3 g
  • Šunka – 80 g
  • Tvrdi sir – 100 g
  • Salama – 200 g

Veličina kalupa – 30 x 20 cm

Priprema:

Hleb naseći na kriške i složiti u pleh, a zatim iseckati paradajz, mladi luk, peršun i pomešati sa razmućenim jajima, dodati so, biber i pavlaku pa sve lepo promešati i preliti preko hleba. Zatim preko toga poređati šunku, kačkavalj i salamu i peći u rerni na 180 stepeni, 30 minuta, prenosi "Krstarica".

Bonus video:

03:31
OVO JE RECEPT ZA PRAVE SREMAČKE SALČIĆE! Posebnu slast im daje NEOBIČAN SASTOJAK po kome su ovi kolačići dobili ime Izvor: kurir televizija

Donosimo vam idealni recept za kasnu večeru.