Ako vam je dosadilo praviti sendviče za večeru i tražite nešto brzo, jednostavno i neverovatno ukusno, ovaj recept je savršeno rešenje za vas. Ne treba vam puno vremena ni posebne veštine, a rezultat je slana poslastica koja će oduševiti sve za stolom.

Sastojci:
Hleb – 1 komad
Fil:
- Jaja – 6 komada
- Paradajz – 2 komada
- mladi luk – 30 g
- Peršun – 20 g
- Pavlaka – 200 g
- so – 5 g
- crni biber – 3 g
- Origano – 3 g
- Šunka – 80 g
- Tvrdi sir – 100 g
- Salama – 200 g
Veličina kalupa – 30 x 20 cm
Priprema:
Hleb naseći na kriške i složiti u pleh, a zatim iseckati paradajz, mladi luk, peršun i pomešati sa razmućenim jajima, dodati so, biber i pavlaku pa sve lepo promešati i preliti preko hleba. Zatim preko toga poređati šunku, kačkavalj i salamu i peći u rerni na 180 stepeni, 30 minuta, prenosi "Krstarica".
Bonus video: