Džumbus prženice: Ukusan i izdašan obrok gotov za manje od 20 minuta

Donosimo vam najbolji recept za džumbus prženice, izdašan obrok gotov za manje od 20 minuta.

Recepti
Džumbus prženice: Ukusan i izdašan obrok gotov za manje od 20 minuta
Foto: Printscreen Youtube/ Kuhinja Valentina Mašković

Sastojci:

  • 18 kriiški hleba

Fil:

  • 4 do 5 jaja
  • 150 ml mleka
  • 200 g sira
  • 150 g dimljene kobasice
  • 200 g parizera
  • so po potrebi
  • origano
  • 1 paradajz
  • središnji deo hleba
  • 200 g sira koji se topi
  • 3 kašike kečapa

Priprema:

Umutiti jaja, posoliti i dodati mleko. Izvaditi središnji deo hleba iz 9 kriiška, a 9 ostaviti normalno. Kriiške hleba umakati u smesu sa jajima i ređati na pleh, a onda u istu smesu umakati šuplje kriiške i ređati ih preko punih. U preostalu smesu od jaja dodati sir, paradajz, kobasicu i izrendanu salamu pa posuti origanom i dodati središnji deo hleba i sve lepo sjediniti. Poređane kriiške hleba premazati kečapom pa ih puniti filom i posuti narendanim kačkavaljem.

Peći oko 20 minuta na 200 stepeni.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs