TRIK KOJI SE KORISTI U RESTORANU ZA SPREMANJE SVINJSKOG MESA: Svaki komad je sočan i neverovatno mekan, kao puter

Naš predlog je da danas spremite svinjsko meso sa krompirom ali na ovaj neverovatan način sa jednim trikom koji treba da isprobate što pre

Recepti
12:01h Autor:
TRIK KOJI SE KORISTI U RESTORANU ZA SPREMANJE SVINJSKOG MESA: Svaki komad je sočan i neverovatno mekan, kao puter
Trik iz restorana da svinjsko meso bude mekano i sočno, Foto: Pritnscreen/youtube

Ukoliko ne znate šta ćete danas da spremate za ručak, naš predlog je da to bude svinjsko meso i krompir - jer je to kombinacija koja ne može da omane.

Potrebano je:

  • 400 grama krompira
  • 3 glavice crnog luka
  • 500 grama svinjskog mesa od vrata
  • so i biber

Preliv:

  • Senf
  • Majonez
  • Kačkavalj
  • So i biber

Priprema: Izrendajte krompir, a luk isecite na kolutove. Meso isecite na šnicle pa ih dobro izlupajte, posolite i stavite malo bibera. U vatrostalnu činiju poređajte prvo malo ulja, potom rendan krompir, zatim luk, a onda o meso. Preko mesa prelijte fil od rendanog kačkavalja, malo majoneza i senfa. Stavite foliju preko činije i stavite u rernu da se peče oko pola sata na 200 stepeni Celzijusa. Potom uklonite foliju i vratite u rernu na još 20 minuta.

Poslužite toplo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs