RUČAK ZA DANAS: Dinstana svinjska plećka iz tiganja sa pekarskim krompirom

Krompir i meso iz tiganja je stari način pripreme ručka koji smo zaboravili. Ovako su naše majke pripremale ručak, kada bi kasnije došle sa posla

Recepti
Autor:
RUČAK ZA DANAS: Dinstana svinjska plećka iz tiganja sa pekarskim krompirom
Krompir i meso iz tiganja, Foto: Pritnscreen/youtube/kuvajte sa stašom

Sastojci:

Priprema: Meso posoliti pa na vrelo ulje staviti da se zapeče. Pažljivo ga okretati čas s jedne, čas s druge strane. Zatim krompir očistiti i začiniti. Dodati u vrelu masnoću gde se peče meso. Smanjiti temperaturu, pa poklopiti. Povremeno okretati s jedne i druge strane i krompir i meso, dok sve lepo ne porumeni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs