Ako pripremate večeru za više ljudi, nemojte da povećavate količinu jaja i sve ubaciti u tiganj, jer rezultat neće biti isti.
Sastojci:
- 3 velika jaja
- 1 kašika vode
- 1 kašika maslaca
- 1 kašika naseckanog peršuna
- 1/8 kašike soli
- Prstohvat bibera
Najukusniji španski omlet: Kompletan obrok u jednom tiganju! (RECEPT)

Priprema:
- Mutilicom dobro umutite jaja, vodu i so.
- Kad se sjedine sastojci, dodajte maslac i peršun.
- Zagrejte tiganj, rastopite malo maslaca i dodajte jaja.
- Ne dirajte smesu desetak sekundi, a zatim varjačom mešajte otprilike pola minuta.
- Kad se ispeče, ugasite vatru, zarolajte omlet i prebacite ga na tanjir.
Kremasti omlet sa spanaćem i parmezanom: Kombinacija koja zauvek osvaja! (RECEPT)