jezivo

MAJKA OSTAVILA DECU SA PITBULOVIMA PA ZATEKLA JEZIV PRIZOR: Bili su deo porodice 8 godina

Američka porodica 8 godina je živela sa pitbulovima koji su bili deo porodice, sve dok nisu podivljali i rastrgli dvoje dece koja su na licu mesta ostala mrtva.

Ljubimci
Autor:
MAJKA OSTAVILA DECU SA PITBULOVIMA PA ZATEKLA JEZIV PRIZOR: Bili su deo porodice 8 godina
Pitbulovi živeli sa porodicom 8 godina pa rastrgli decu, Foto: Ilustracija / Shutterstock

Porodica Benard iz Tnesija živela je harmoničnim životom sa svojim ljubimcima, pitbulovima po imenu Čič i Mija.

Sve je bilo idealno dok majka nije zatekla pse koji su napali njeno dvoje mališana. Napad se dogodio u okrugu Šelbi u Tenesiju, a psi su rastrgli dvogodišnju Lili i petomesečnog Holasa.

Porodica
Porodica foto: Profimedia

Kristi Džejn Benard na sve načine je pokušavala da spase svoju decu i da spreči napad, međutim nije uspela. Agonija je sa psima trajala je duže od 10 minuta, a životi nesrećne dece krvavo su okončani.

Kada su policija i Hitna pomoć stigli mogli su samo da konstatuju smrt, a majka je hitno prebačena u bolnicu jer je zadobila teže telesne povrede.

Pitbul
Pitbulfoto: Shutterstock

"Kirsti ima neprebrojive šavove, ujede i kopče svuda po telu, rukama, licu… Trenutno je u stabilnom stanju u bolnici, ali rane koje je zadobila na majčinskom srcu nikada neće zarasti", rekli su članovi porodice.

Inače, psi su 8 godina bili deo te porodice, te nikome nije jasno zbog čega su napali najmlađe članove iste. Porodica tvrdi da psi nikada ranije nisu bili agresivni niti su imali bilo kakav incident zbog čega su ostali u velikom šoku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs