Feng šui upozorenje

STVARI U KUĆI SE ČESTO LOME, KVARE I NESTAJU: Ovo je upozorenje šta vam se dešava u kući!

Evo šta znači kada napukne posuđe, a šta kada cure cevi

Enterijer
Autor:
STVARI U KUĆI SE ČESTO LOME, KVARE I NESTAJU: Ovo je upozorenje šta vam se dešava u kući!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Svakome se dogodilo da slomi neko posuđe ili da izgubi stvar u kući. Međutim, kada stvari počinju često da se lome i da nestaju, feng šui upozorava da to može biti povezano sa negativnom energijom.

U većini slučajeva haos u kući započinje usled nagomilavanja negativne energije. To se može dogoditi jer u kući živi energetski vampir ili često u njoj borave negativni ljudi. Lomljenje i gubljenje stvari prema feng šuiju ukazuje da je u domu zadržana i nakupljena negativna energija koja može biti i posledica nereda, natrpanih stvari i nepovoljnog feng šuija, odnosno blokiranog slobodnog protoka energije.

Saznajte šta prema feng šuiju određeni kvarovi simbolizuju:

  • Ako u vašem domu cure cevi ili vam voda kaplje iz slavine, verovatno ste u finansijskim problemima. Razmislite koliko racionalno trošite novac i gde bi vredelo uštedeti.
  • Ako vam stalno nedostaju sitnice koje su vam potrebne (šnale, gumice za kosu, ključevi, čarape, kape), verovatno se često ponašate kao egoista, čineći da vaše želje i potrebe budu najvažnije. Pored toga, lenji ste i radije prebacujete odgovornost na druge.
Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia
  • Polomljeno i napuklo posuđe, kao i pukotine na monitorima ili ogledalima, ukazuju da se u kući sprema ozbiljan konflikt. Ako se pokvarenih stvari ne rešite blagovremeno, svađa može završiti prekidom odnosa.
  • Stalni kvarovi električnih uređaja, često pucanje sijalice, ukazuju na to da vam ljudi iz vaše prošlosti ne žele dobro. Vaša sreća ih sprečava da žive u miru.
  • Česti kvarovi u kući ukazuju na toksičnu vezu u kojoj sve manje poštujete jedno drugo.
  • Stvari koje se zauvek izgube ukazuju na stagnaciju. Oni su signal da se napusti sve staro i nepotrebno, stvarajući prostor za novo, zanimljivo i pozitivno.

Preporučuje se da redovno čistite energiju u svom domu, a to ćete najpre uraditi ako odbacite sve stvari koje vam više ne služe i koje vam kradu prostor. Kako bi energija u domu bila zdrava, važno je odbaciti sve što je puklo i polomljeno, kao i popraviti pokvarene stvari.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs