Modna Ikona

Nepogrešiva odevna kombinacija: Ako neko zna kako se nosi sako, onda je to Viktorija Bekam!(FOTO)

Viktorija Bekam je s godinama stekla uvaženi status u svetu mode, i to s vrlo dobrim razlogom. Svoj jednostavan stil poslovnog odevanja je vrlo dobro unovčila pokrenuvši sopstveni modni brend, a danas slovi za jednu od najbolje odevenih Britanki. Njeno odevanje često se sastoji od klasičnih komada odeće, a definitivno najdraži komad odeće u njenom ormaru su sakoi, koje bivša spajsica najčešće kombinuje uz jednobojne majice i pantalone ili farmerice

Moda
10:28h Autor:
Nepogrešiva odevna kombinacija: Ako neko zna kako se nosi sako, onda je to Viktorija Bekam!(FOTO)
Viktorija Bekam, Foto: Profimedia

U poslednje vreme slavna dizajnerka Viktorija Bekam najčešće se može videti u jednostavnim poslovnim outfitima, vrlo verovatno zbog činjenice da je do nedavno bila preokupirana pripremom nove kolekcije za proleće/leto 2019. koju je predstavila povodom proslave 10 godina svoje dizajnerske karijere.

Bivša spajsica jednom je prilikom rekla kako u vreme trajanja priprema za Nedelju mode i revije najčešće nema vremena da razmišlja o odevnim kombinacijama, pa se u to vreme najčešće može videti u farmericama i majici, ali ovog puta je Viktorija svoje omiljene farmerice zamenila ipak nešto elegantnijim stajlingom.

1 / 4 Foto: Profimedia

Sva tri Viktorijina poslednja stajlinga vrlo su svedena, jednostavna i, što je najvažnije, prijatna oku te su u skladu s njenim uobičajenim poslovnim odevanjem, a svima im je zajednički jedan ključan komad odeće - sako.

Uspešna dizajnerka, koja u poslednje vreme ne prestaje da puni naslovne strane zbog nagađanja o kraju ljubavi sa suprugom Dejvdom Bekamom, itekako zna da uske pantalone i kvalitetan sako čine nepogrešivu odevnu kombinaciju, pa je tako prvu varijantu bež sakoa iskombinovala s bež topom, plavim pantalonama i narandžastom torbom, sve s potpisom svog modnog brenda.

#LFW #VB #victoriabeckham

A post shared by BECKHAMS FAMILY LATEST NEWS (@onlybeckhamfamily) on

Slavna lepotica viđena je u još jednom stajlingu s potpisom svog brenda - zlatnim pantalonama, beloj majici i belom sakou kao i klasičnim crnim štiklama s potpisom brenda "Casadei", a poslednja odevna kombinacija koju je nosila dan nakon predstavljene svoje najnovije kolekcije sastojala se od crnih pantalona-helanki i dugog sakoa, začinivši sve štiklama Manola Blanika i sunčanim naočarima s potpisom modne kuće "Céline".

Viktorija Bekam o krizi u braku: Shvatili smo da smo mnogo jači zajedno nego kao pojedinci! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs