Crno-beli trend i minimalistički detalji

Obucite pepito kao Paris Hilton

Nenametljiva kombinacija koja odiše elegancijom i jednostavnošću je odličan izbor za posao ili za sastanak, jedino što varira je dužina haljine
Moda
19:46h
Obucite pepito kao Paris Hilton
Foto: AP
1 / 3 Foto: Mango

Crno-bele kombinacije, od pruga i kockica do cvetnih kombinacija, imaju posebno mesto među trendovima u 2013. i 2014. godine, sudeći prema revijama iz Njujorka. Haljina koja kombinuje crnu i belu je praktična i za dan i za noć, posebno ako odaberete jednostavan kroj kao Hiltonova.

Bogata naslednica Paris Hilton, koja je početkom 2000-ih bila među najskandaloznijim zvezdama, je očigledno sazrela kao ličnost, a isto se može reći i za njene modne kombinacije. Na reviji kuće Elis end Olivija (Alice and Olivia) na njujorškoj nedelji mode, pojavila se u pepito haljini i sa jednostavnim ali trendi dodacima.

Čizme do članaka su neophodne u svakom ormaru, dok je velika klač torba postala modni klasik. Umesto velikih, upečatljivih ogrlica, možete da ponesete par malih, okruglih minđuša, koje spadaju u vanvremenske, i sat kako bi vašem izgledu dali na važnosti.

U galeriji pogledajte komade koji smo pronašli za vas.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs