kako vam se dopada?

POJAVILA SE U PROVIDNOJ HALJINI I TO BEZ GRUDNJAKA: Šetala je samouvereno kao da poručuje bivšem - "Vidi šta propuštaš"

Olivija Vajld došla je u "divljem" izdanju na crveni tepih. Njeno izdanje bez grudnjaka nateralo je mnoge da pomisle da se ovako sveti bivšem dečku

Moda
15:28h Autor:
POJAVILA SE U PROVIDNOJ HALJINI I TO BEZ GRUDNJAKA: Šetala je samouvereno kao da poručuje bivšem - "Vidi šta propuštaš"
Olivija Vajld u providnoj haljini, Foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon raznih skandala koji su je pratili u poslednje vreme - od razvoda do kontraverznog filma koji je režirala i u kojem je zaigrao i njen sada već bivši dečko, Hari Stajls, Olivija Vajld je odlučila da stavi tačku na priče da je potpuno slomljena, a svojim poslednjim pojavljivanjem je to itekako i dokazala.

Glumica Olivija Vajld sinoć je oduševila sve na crvenom tepihu u Santa Moniki u Kaliforniji samo nekoliko dana nakon što je objavljeno da su ona i njen momak Hari Stajl raskinuli nakon dve godine veze. Ona se pojavila na čuvenoj dodeli nagrada People’s Choice Awards , u do sada naprovokativijem izdanju. Prelepa glumica i rediteljka odabrala je providnu čipkanu haljinu modne kuće Kristijan Dior.

1 / 5 Foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Olivija Vajld (38) dobila je ovom prilikom nagradu za najbolji dramski film za ulogu u ostvarenju „Ne brini, draga“, u kojem glumi upravo njen bivši Hari Stajls.

Hari Stajls
foto: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zanimljivo je da su Vajld i Stajls raskinuli prošlog meseca posle skoro dve godine zabavljanja, navodno u miru i bez većih skandala iako se već šuška da je razlog raskida ipak bila druga žena i to niko drugo do Kendal Džener, poznata sestra Kim Kardašijan sa kojom je Stajls već bio u vezi.

Kendal Džener
foto: Profimedia

Šuška se ipak da je ovim „osvetničkim“ izdanjem Olivija htela da pošalje poruku bivšem. Sigurno ćemo se svi složiti da je u tome i uspela.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs