ANDREJA PEJIĆ U KUPAĆEM KOSTIMU IZGLEDA FENOMENALNO: Kaže da je heteroseksualna osoba i da je žene nikad nisu privlačile

Andreja Pejić je manekenka koja ruši tabue, a ljudi je obožavaju i zbog njene neiskvarene ličnosti

Star look
Autor:
ANDREJA PEJIĆ U KUPAĆEM KOSTIMU IZGLEDA FENOMENALNO: Kaže da je heteroseksualna osoba i da je žene nikad nisu privlačile
Andreja Pejić sa drugaricom, Foto: Pichichipixx.com/Splash / Splash / Profimedia

Andreja Pejić ovih dana nostalgično deli muziku i slike koje je podsćaju na rodnu Bosnu. Naime, prvo je podelila fotografiju svoje bake, a potom i sevdalinku koju peva Amira Medunjanin.

"Nigde kao u Bosni", neki su od komentara na ove njene objave.

Podsetimo, sada se Andreja intezivno bavi glumom, pa ćemo je uskoro gledati u filmu "Daliland" koja govori o životu Salvadora Dalija.

Tom prilikom se Andreja pojavila na crvenom tepihu noseći srpske opanke.

Andrej Pejić
foto: Profimedia

Kad je bila muškarac, za nju Žan Pol Gotje rekao: "On je žena mojih snova".

Andreja Pejić je rođena kao Andrej 1991. godine u porodici Vlade i Jadranke Pejić iz Tuzle. Početkom rata roditelji su joj se razveli, pa je sa majkom, bratom i bakom pobegla u Srbiju.

Nakon NATO bombardovanja tadašnje SR Jugoslavije odselili u Melburn gde je završila školu. Nekoliko puta je posetila Srbiju, te istakla rado posećuje svoju rodbinu i prijatelje u ovom kraju sveta.

Srbija, ali i svet je budno pratio razvoj Andreja Pejića kao androgenog modela. Veliki svetski uspeh Andreju je došao veoma brzo i on se snašao kao da je to čekao ceo život.

U međuvremenu je ipak odlučio da sasvim promeni pol, ali i ime. Sada se predstavlja kao Andreja Pejić.

Od kako je promenila pol, Andreja sa posebnim ponosom pozira u bikiniju i ne stidi se da svoje telo pokaže u svim prilikama.

1 / 5 Foto: Pichichipixx.com/Splash / Splash / Profimedia

U februaru 2020. godine Andreja se suočila s ozbiljnom optužbom za seksualno uznemiravanje. Naime, manekenka je na svom zvaničnom „Instagram“ profilu napisala da je optužena da je seksualno zlostavljala jednu ženu. Ona je kazala da bi se u svakom drugom slučaju smejala takvoj situaciji, međutim, sada se i sama suočila sa tako ozbiljnim optužbama koje bi mogle da joj unište život i karijeru, piše Biografija.org

Pejić je tada jasno istakla da se predstavlja kao heteroseksualna osoba i da je pripadnice lepšeg pola nikad nisu privlačile. Ona je naglasila da je devojku koja je iznela takve optužbe protiv nje volela kao sestru i da nikad nije mogla da očekuje da će joj uraditi tako nešto. Andreja je kazala da ne želi da izgovara njeno ime niti da spekuliše o mogući motivima, ali je dodala kako ne želi da veruje da je njena bivša prijateljica sama skovala takav plan. Glumica i model je istakla kako su optužbe za uznemiravanje bile propraćene i pretnjama, te da joj je savetovano da se na to ne obazire. Međutim, imala je potrebu da, kako kaže, „zauzme jak stav protiv kulture maltretiranja i zaplašivanja“, te da se to redovno dešava nevinim muškaricma kojima društvo uglavnom ne veruje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs