ANDREJA PEJIĆ NE LIČI NA SEBE: Ugojila se, promenila profesiju, pa na crveni tepih došla u SRPSKIM OPANCIMA

Najpoznatiji svetski transrodni model Andreja Pejić gradi filmsku karijeru, a drastično je promenila svoj izgled

Celebrities
15:02h Autor:
ANDREJA PEJIĆ NE LIČI NA SEBE: Ugojila se, promenila profesiju, pa na crveni tepih došla u SRPSKIM OPANCIMA
Kako danas izgleda Andreja Pejić, Foto: Profimedia

Andreja Pejić je sasvim promenila profesiju. Naime, od sada ćemo je gledati kao glumicu u filmu "Daliland" koji govori o životu Salvadora Dalija.

Andreja, naše gore list, ovaj put se okušala u ulozi Amande Lir i tom prilikom se pojavila na crvenom tepihu kako bi promovisala pomenuto ostvarenje.

Nakon dugo vremena, sada smo mogli da vidimo Andreju u sasvim drugačijem izdanju. Promenu profesije pratila je i promena imidža. Nekada nežna plavuša, sada je markantna crnka.

Ona se na crvenom tepihu prošetala u svilenoj, dugoj svetoplavoj haljini, a na nogama je imala ni manje ni više nego opanke. Pored toga mnogima je za oko zapala njena drastična promena frizure, jer je svoju drugu plavu kosu, koja je bila njen zaštitni znak ofarbala u smeđe. Takođe, primetno je da je Andreja nabacila i nekoliko kilograma.

1 / 5 Foto: Profimedia

Najpoznatiji transrodni supermodel na svetu, pionirka transrodnog pokreta u modnoj industriji, danas je gotovo neprepoznatljiva, živi daleko od modnih pista i reflektora.

Bila je začetnica mnogih stvari: ona je prvi transrodni model na naslovnici muškog magazina GQ, prva na naslovnici Voga, kao i mnogih drugih prestižnih modnih magazina. Prošle godine je takođe postala jedan od prvih transmodela koji je osigurao ugovor za reklamiranje kozmetike, sklopivši ugovor s kozmetičkom linijom Make Up For Ever.

Andreja Pejić
foto: Profimedia

Andreja (31), rođena je u Bosni i Hercegovini, tokom rata u BiH sa porodicom izbegla u Svilajnac, potom u Australiju, a sada živi u Los Anđelesu. Promenila je imidž, a jedino mesto na kojem javnost može da je vidi su društvene mreže. Umesto najnovijih glamuroznih izdanja i sjajnih naslovnica, objavljuje fotografije u trenerci, bez šminke.

Nekadašnja modna superzvezda, ljubimica dizajnera koja se podvrgnula operaciji promene pola 2013. godine, novu karijeru gradi u filmskoj industriji. Zasad se pojavila u nizu malih, nezavisnih projekata, uključujući triler "The Other Me" iz 2022. i komediju "Habit" iz 2021. s Belom Torn u glavnoj ulozi. Debitovala je 2019. godine u filmu "Devojka u paukovoj mreži".

Uloga Amande Lir, gej ikone i osobe za koju mnogi i danas misle da je rođena kao muškarac, oduševila je Andreju, a Andreja kao Amanda, Dalijeva muza, pobrala je pozitivne komentare kritičara.

Kada ne radi, Andreja osim opuštenih fotografija iz svakodnevice, na društvenim mrežama objavljuje i video-klipove u kojima iznosi svoje mišljenje o njoj bitnim temama - od korone u vreme pandemije do rata u Ukrajini, ali i svoje političke stavove.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs