RUKAMA KRILA GRUDI I BEŽALA OD PAPARACA: Ipak, uspeli su da je snime, a providna haljina je otkrila ono što nije želela

Rijanu i njenog dečka ASAP Rokija paparaci su uslikali u Los Anđelesu, a tom prilikom svi su komentarisali njeno izdanje u kome je ponovo pokazala previše

Celebrities
16:24h Autor:
RUKAMA KRILA GRUDI I BEŽALA OD PAPARACA: Ipak, uspeli su da je snime, a providna haljina je otkrila ono što nije želela
Rijana providnom haljinom otkrila previše, Foto: Profimedia

Jedna od najpopularnijih pevačica na svetu Rijana u nedelju je priredila rođendansku večeru svom dečku reperu ASAP Rokiju u jednom poznatom restoranu u Los Anđelesu.

Ovo je jedan od retkih momenata da pevačicu vidimo u javnosti od kako se u maju porodila u potpunoj tajnosti i na svet donela svoje prvo dete. Poznati par paparaci su uslikali prilikom izlaska iz restorana, a za ovu priliku Rijana je odabrala i više nego izazovnu crnu toaletu.

Rijana uslikana u providnoj crnoj haljini
Rijana uslikana u providnoj crnoj haljini foto: Profimedia

Haljina od providnog materijala koju potpisuje Džon Galijano sa dubokim šlicem do butina i smelim dekolteom, upotpunila je elegantnim crnim lakovanim cipelama.

Ipak, reklo bi se kako je Rijana imala poteškoća da sve zadrži na svom mestu, a rukama je uporno pokušavala da pokrije grudi, kako forografi ne bi uslikali i više nego što treba. Izgleda da joj to nije pošlo za rukom, jer koliko god se trudila da sakrije pojedine delove tela, ipak je pokazala previše.

1 / 7 Foto: Profimedia

Pevačka zvezda je tokom trudnoće forsirala seksepilni izgled, zbog čega se često nalazila na meti kritika. Izgleda da je Rijana rešila da promeni svoje dosadašnje ponašanje i da je nakon porođaja odlučila da pojedine delove tela ne stavlja u prvi plan, a mnogi su oduševljeni njenim daleko svedenijim izdanjem. Međutim poslednjim pojavljivanjem je pokazala da ipak ponekad i dalje voli da igra na kartu seskepila.

Još Rijaninih fotografija iz perioda trudnoće pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

1 / 9 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs