Neverovatno seksepilna!

NEDELJKO BAJIĆ JE OSVOJIO FATALNU PLAVUŠU ZA KOJOM MUŠKARCI ŽUDE: Mlađa je od njega 19 godina, a evo zašto ju je KRIO

Bivša supruga Nedeljka Bajića Baje je prava lepotica, a snimanje spota za njegov veliki hit ih je spojilo!

Star look
04:27h Autor:
NEDELJKO BAJIĆ JE OSVOJIO FATALNU PLAVUŠU ZA KOJOM MUŠKARCI ŽUDE: Mlađa je od njega 19 godina, a evo zašto ju je KRIO
Supruga Nedeljka Bajića Baje je prava lepotica, Foto: Printscreen Youtube / Official Channel Nedeljko Bajić Baja

Dobro je poznato da se pevač Nedeljko Bajić Baja, godinama unazad trudi da svoju karijeru isključivo gradi samo odličnim vokalnim sposobnostima i hitovima. Baš iz tog razloga, o njegovom emotivnom životu dugo se ništa nije znalo, a onda se u medijima 2013. godine pojavila vest da je uplovio u vezu sa plavokosom Ivanom, koja krasi spot za njegovu pesmu "Mokra do kože".

Prema pisanju medija, između Baje i Ivane sevnule varnice na snimanju ovog spota, te da su ubrzo ušli u emotivnu vezu, a kasnije su se i venčali. Sa ovom atraktivnom plavušom ima dvoje dece - sina Marka i ćerku Milicu.

Ivana Bajić
foto: Prinscreen youtube / Official Channel Nedeljko Bajić Baja

A onda je 2019. godine iznenadila domaću javnost vest da, kao što se u tajnosti venčao, isto tako Baja i razveo.

– Ivana i Baja su se razišli mirnim putem, bez svađe i teških reči. On je neko ko nikada nije želeo svoj privatni život da izlaže javnosti. Ivana je to bez pogovora prihvatila. Verujem da ni jedno ni drugo nikada neće govoriti o razlozima razvoda, prvenstveno zato što žele da zaštite svoju decu. Oboje podjednako brinu o njima, iako su deca ostala da žive sa majkom. Baja se i dalje brine o tome da njegovi naslednici, ali i bivša supruga žive lagodno – ispričao je pevačev prijatelj, a prenosi "Svet"

Tokom gostovanja u jednoj emisiji pričao je o tome zašto porodicu krije od javnosti.

- Pa kako može dete da se sakrije? Znate, mnogo toga je dosad o meni objavljivano po sistemu rekla-kazala. Mene niko ništa nije konkretno pitao, niti sam ja o tome pričao. A imam utisak da mnoge istina i ne zanima. Ne mislim na moje obožavaoce, jer oni o meni znaju sve što treba, a ja nemam nameru da koristim medije da bih se s pojedincima svađao - ispričao je pevač svojevremeno.

Istakao je da bi voleo da njegova deca samo budu ono što jesu, bez obzira kojom porfesijom će te baviti.

- Pa, to ne zavisi od mene. Moje želje su da budu zdravi i stabilni ljudi, a čime će se baviti - to zavisi od njih. Ako budu rešili da budu pevači, neka budu, samo neka budu ono što jesu. Pokazaće vreme, kao što je pokazalo i za mene, vreme uvek pokaže šta smo i ko smo - zaključuje Baja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs