MAJČINSTVO JOJ PRIJA

RIJANA U NIKAD IZAZOVNIJEM IZDANJU POSLE POROĐAJA: Vratila devojačku liniju za 3 meseca, svi gledali u preskupi aksesoar

Mnogi dele mišljenje da nikad bolje nije izgledala!

Galerije
15:26h Autor:
1 / 5 Foto: Profimedia

Najbogatija pevačica na svetu izgleda fenomenalno posle samo nepuna tri meseca od porođaja! Rijana trenutno provodi vreme u Njujorku, a protekle noći je uživala sa svojim partnerom reperom ASAP Rokijem.

Poznati par se uputio na romantičnu večeru, a Rijana je za tu priliku odabrala tamnoplavi korset, u kojem je izgledala veoma izazovno! Čini se da je novopečena mama prilično smršala i vratila liniju od pre porođaja.

Odevnu kombinaciju je upotpunila crnom kožnom jaknom, dok je najupečatljiviji detalj na njoj bila skupocena Dior torbica. I njene lokne su se savršeno uklopile u ovaj stajling. Očigledno je da popularnoj pevačici majčinstvo izuzetno prija.

Pevačka zvezda je tokom trudnoće forsirala seksepilni izgled, zbog čega se često nalazila na meti kritika.

Rijana
foto: Profimedia

Porodila se 13. maja, u potpunoj tajnosti u Los Anđelesu. Tada je na Tviteru jedan izvor napisao da se Rijana porodila u bolnici u kojoj ona radi, te da je tražila da se čitav sprat ove ustanove isprazni kako bi bila sama. Ista žena je otkrila je i da je Rijana rodila sina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs