PLENI ZANOSNOM LEPOTOM!

NAŠA MLADA MANEKENKA POČELA DA DOMINIRA SVETSKIM MODNIM PISTAMA: Postala zaštitno lice i RIJANINOG brenda! (FOTO)

Počinje da dominira modnim pistama svuda u svetu!

Vip priča
Autor:
NAŠA MLADA MANEKENKA POČELA DA DOMINIRA SVETSKIM MODNIM PISTAMA: Postala zaštitno lice i RIJANINOG brenda! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Novosađanka Marija Žeželj ostvaruje sve veće uspehe u modelingu i mankekenstvu! Nalazi se na pistama prestižnih brendova, poput Dolče i Gabane, Armanija.

Osim toga, snimila je brojne modne i beauty kampanje, a ovog proleća našla kao jedno od glavnih lica za čuveni Rijanin brend Fenty Beauty!

U pitanju je serija fotografija za najnoviji bronzer + hajlajte koji daje sunčevu svežinu licu, ali i onaj prirodni izgled.

Posle srednje škole, odlučila je da ode u Njujork, kako bi se oprobala u svetskom modelingu. Nije ni pretpostavila da će tako brzo ostvariti velike saradnje. Kako joj se život totalno promenio, Amerika je postala njen dom.

- Njujork je neverovatan grad. Prija mi njegova energija, iako nekada može biti stresan. Upoznala sam mnogo inspirativnih ljudi koji svaki put ulepšaju moj boravak. Koračanje kroz modnu industriju je veliko iskustvo za mene. Uživam u svakom izazovu u gradnji karijere modela. Kada vidite šta se dešava iza kulisa jedne industrije, vidite pravu sliku svoje profesije i dobijete motivaciju da ispunite svoje snove - pričala je za magazin "Grazia".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs