TREND

JEDAN OD TRENDOVA ZBOG KOJIH JEDVA ČEKAMO JESEN: Ova boja je jako dugo neopravdano zapostavljena! (FOTO)

Uživanju u letnjim danima još uvek nije došao kraj, ali nova sezona nam se polako približava što su potvrdile i najavile prve modne kolekcije za jesenju sezonu.

Moda
20:57h Autor:
JEDAN OD TRENDOVA ZBOG KOJIH JEDVA ČEKAMO JESEN: Ova boja je jako dugo neopravdano zapostavljena! (FOTO)
Instagram / collagevintage, Foto: Instagram / collagevintage

Među prvim modelima očekivano su se istakle košulja-haljine i slip suknje, čizme i torbe. Danas, na listu modnih favorita u kojima ćemo zakoračiti u novu sezonu dodajemo jedan od najvećih trendova nadolazeće sezone.

Između neutralnih boja i raskošnih nijansi ljubičaste, plave i zelene boje ove su se sezone smestili zemljani tonovi koji donose blagi pomak od jednostavnosti neutralnih boja, ali zadržavaju njihovu eleganciju i svestranost. Iako naizgled neugledna i dosadna, zemljana paleta ove jeseni stvoriće jedan od najraskošnijih i najpoželjnijih trendova sezone – nijanse braon boje.

Inspirirane bojama koje će u novoj sezoni obojiti prirodu oko nas, jesen i trend koji brao boju ističe kao jednu od najpoželjnijih u našoj novoj garderobi savršen su spoj. Braon boji često se, ali sasvim neopravdano prepisuje nedostatak karaktera i neuglednost za koju ne postoji mesto u raskošnom svetu modnih trendova i najpoželjnijih odevnih komada.

S tek nekoliko modnih dodataka poput praktične dnevne torbe i gležnjača u braon nijansama kojima se uvek vraćamo s prvim jesenjim danima, nijanse braon donedavno su gotovo uvek bile izostavljene s lista trendi boja koje i najjednostavnijem odevnom komadu ili modnom detalju mogu doneti efektni izgled.

Ipak, unazad nekoliko sezona, braon boja je pronašla svoj put do modnih kolekcija i naših ormara, a nova zimska sezona će je vratiti u pregršt neodoljivih modela koje ćemo poželeti u svojim kombinacijama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs