TREND

NAKIT OKO GLEŽNJA JE TREND KOJI SU PRIGRLILE SVE MODNE IKONE: Poludrago kamenje, kristali, korali! (FOTO)

Potpuno vas razumemo ako je prva stvar koja vam padne na pamet kad čujete reč "nanogica" niska plastičnih perlica iz srednje škole, na kraju krajeva bez njih niko nije mogao da preživi devedesete.

Moda
Autor:
NAKIT OKO GLEŽNJA JE TREND KOJI SU PRIGRLILE SVE MODNE IKONE: Poludrago kamenje, kristali, korali! (FOTO)
Instagram / rosiehw, Foto: Instagram / rosiehw

Ipak, ovog leta slobodno možete te asocijacije ostaviti na stranu pošto sada govorimo o mnogo - mnogo - prefinjenijim opcijama.

Oko gležnjeva naših omiljenih devojaka sada svetlucaju metali, pa čak i dijamanti (mada je i kristal više nego dobra opcija ukoliko se odlučite za ovu varijantu), a perlice kao takve postoje samo u svom luks-boho izdanju od poludragog kamena ili korala. U miks se savršeno dodaju i razni privesci koji se kreću zajedno sa vama, ali i debeli lanci poput onih koje i dalje nosimo oko vrata.

Kada smo već kod toga šta i kako nosimo oko vrata, i sa nanogicama se može igrati layering igra po pravilu "što više to bolje". Dve ili tri automatski izdižu svaki par letnje obuće na viši nivo. Probajte dve jednostavne nanogice u minimalističkom stilu ili, na primer, jednu deblju sa jednom tankom radi kontrasta. Mi smo već počeli.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs