INSPIRACIJA

MINI VENČANICA I ROZE CIPELE ZA JEDNO BAŠ KUL VENČANJE: Ako ne želite klasičnu haljinu, ovo je za VAS! (FOTO)

I ove godine, letnja sezona donela je sezonu venčanja. Ipak, trendovi vezani za venčanja bitno su se promenili.

Moda
15:21h Autor:
MINI VENČANICA I ROZE CIPELE ZA JEDNO BAŠ KUL VENČANJE: Ako ne želite klasičnu haljinu, ovo je za VAS! (FOTO)
Instagram / carmelvanderhoeven, Foto: Instagram / carmelvanderhoeven

Velike proslave zamenila su intimna venčanja, stresan dan transformirao se u onaj u kojem parovi zaista mogu da uživaju, a zastareli običaji i tradicije ostali su daleko iza nas.

Jedan detalj ipak je ostao isti – za većinu mladi, venčanica se još uvek nalazi na vrhu liste prioriteta. I kada je odabir savršene venčanice u pitanju, brojne mlade su se udaljile od klasičnih modela. Jedan od novih trendova koji se ove godine istakao su mini venčanice.

MINI VENČANICA ZA MINI VENČANJE

Idealne za mala venčanja i za sve one koje traže alternativu dugoj beloj haljini, mini venčanice jedan su od najšarmantnijih trendova iz raskošnog sveta venčanica. Jednu od najšarmantnijih mini venčanica ove je godine za svoje mini venčanje odabrala umetnica Karmel Van Der Hoeven.

Iako u klasičnoj beloj boji i mini dužine, Karmelina venčanica s potpisom popularne dizajnerke venčanica Karen Voker izgledala je jako upečatljivo i raskošno. Za to su se pobrinuli efektni rukavi i raskošna tekstura materijala, kombinacija koja je ovoj na prvi pogled jednostavnoj beloj mini haljini dale posebnost venčanica. Uz ne tako običan izbor venčanice, Karmel je odabrala i ne tako obične cipele – papuče model s blok potpeticom i u svetlo roze boji.

Ovaj kul look za venčanje, Karmel je savršeno zaokružila minimalnom šmikom, jednostavnim talasima u kosi i šarenim buketom u pastelnim tonovima.

Kako vam se dopada?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs