pogledajte

HAJDI KLUM U CRNO-BELOJ KOMBINACIJI: Poznata manekenka prošetala komplet neobičnog dezena i dobila najveću ocenu! (FOTO)

Iako su do skora njen "fid" na Instagramu, činile često provokativne fotke sa letovanja koje je slikao njen muž, muzičar Tom Kaulic, ovih dana viđamo Hajdi Klum u malo drugačijem izdanju.

Moda
Autor:
HAJDI KLUM U CRNO-BELOJ KOMBINACIJI: Poznata manekenka prošetala komplet neobičnog dezena i dobila najveću ocenu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Do skora, na njenom Instagram profilu su se nizale provokativne fotografije sa letovanja na kojima često nema gornji deo kupaćeg kostima. Izgleda da je Hajdi Klum rešila da to promeni, te deli fotke iz malo drugačije svakodnevnice. Odmor je za Hajdi završen i sudeći po fotkama, vratila se svojim radim obavezama.

MODEL KOJI STOJI SVAKOJ ŽENI: Anđelina Džoli u pantalonama koje ćemo obožavati ove jeseni! (FOTO)

Hajdi Klum
foto: Profimedia

Nedavno se Hajdi Klum (47) na iznenađenje, mnogih pojavila u jednom ženstvenom, opuštenom izdanju. Bikinije je zamenila dugom suknjom i košuljom, a crno-bela kombinacija joj pristaje odlično. Iako su do skora njen "fid" na Instagramu, činile često provokativne fotke sa letovanja koje je slikao njen muž, muzičar Tom Kaulic, ovih dana viđamo Hajdi Klum u malo drugačijem izdanju.

Kako vam se dopada ovo izdanje lepe manekenke?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs