MALI ZANAT, VELIKA STRAST

Kako su Živanovići vratili Srbiji ukuse stare tradicije: Što se hoće, to se i može!

Kad osećaš veliku strast prema onome što radiš, ne možeš da ne uspeš

Mali zanat velika strast
Kako su Živanovići vratili Srbiji ukuse stare tradicije: Što se hoće, to se i može!
Foto: Lidl Srbija

U današnje vreme kada nam je gotovo sve dostupno u svakom trenutku, mnogi žale za čarima prošlih vremena i tradicionalnim ukusima potpuno prirodnih proizvoda, kada konzervansi nisu bili toliko zastupljeni u prirpemi hrane, a aditivi se nisu koristili uopšte.

Jedni od baš takvih ljudi jesu i Živanovići, porodica iz centralne Srbije koja nije pristala na to da ostanu samo uspomene od savršenih bakinih džemova i drugih domaćih proiuzvoda, već je ova porodica čvrsto rešila da ostvari svoju zamisao,i da celoj Srbiji ove ukuse učini dostupnim, proizvodeći ih u svom zavičaju.

U savršene,moćne teglice porodične firme Moć Planine, Živanovići pakuju najukusnije domaće ajvare, džemove i slatka od plodova koje sami uzgajaju ili pronalaze na planini i nabavljaju od lokalnih seljaka.

Ova vredna srpska porodica je dokaz da se zaista može onda kada se stvarno hoće, a pre svega kada prema onome što radiš osećaš veliku strast.

foto: Lidl Srbija

"Mali zanati definitivno traže veliku strast i veliku predanost i na to smo posebno ponosni, jer je bilo potrebno mnogo truda, mnogo, da kažem, želje da se ovo napravi, mnogo strasti, mnogo angažmana, mnogo odricanja i svačega još", kaže Aleksandra Živanović, koja je i osmislila ime porodične firme.

Kako njihov posao izgleda i šta vam sve mogu ponuditi, saznajte u videu ispod, a možete kupiti njihove proizvode u svim Lidl prodavnicama. Ovaj trgovački lanac prepoznao je Moć Planine kao jedan od kvalitetnih srpskih malih zanata i shvatio da definitivno zaslužuje da se nađe u njihovoj ponudi sa specijalno mnalepnicom „Mali zanat, velika strast“, u okviru istoimene akcije koja je počela 19. novembra.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs