MALI ZANAT, VELIKA STRAST

Ovako su Mihajlovići iz Rume uspeli u Srbiji: Ko ne misli uveče šta ujutru treba raditi, tu nema ni kuće ni domaćina!

Najlepše je kad ubereš plodove sopstvenog truda

Mali zanat velika strast
Ovako su Mihajlovići iz Rume uspeli u Srbiji: Ko ne misli uveče šta ujutru treba raditi, tu nema ni kuće ni domaćina!
Foto: Lidl Srbija

Upoznajte porodicu Mihajlović, koja sa svakom generacijom sve više i bolje razvija svoj posao proizodnje i obrade domaćeg mesa i koja dokazuje da se trud, rad i posvećenost uvek isplate!

Živan i Dragana su treća generacija Mihajlovića iz Rume koja vodi prodičnu firmu "Mesoprodukt" i sada nam otkrivaju kako su uspeli da od starog srpskog zanata naprave prepoznatljiv brend i sinonim za kvalitet.

"Mali zanat zahteva veliku strast, jer bez strasti nema ni uspeha ni napretka, ali to sve u spoju sa tradicijom mora u dobrom smeru izaći", kaže Živan.

Ono što posebno ističu jeste činjenica da se njihovi proizvodi prave isključivo od domaćeg mesa, sa prirodnim začinima, a što je najvažnije, svaki je urađen sa ljubavlju i ručno povezan.

foto: Lidl Srbija

Kada ste toliko posvećeni svom poslu i obavljate ga s ljubavlju, ne morate ni da nudite okolo svoje prouzvode - oni se sami prepoznaju.

Kompanija Lidl prepoznala je porodičnu firmu Mesoprodukt i uvrstila njene proizvode u svoju ponudu u okviru specijalne akcije.

Od 19. novembra u svim Lidl marketima možete pronaći domaće proizvode porodice Mihajlović sa nalepnicom Mali zanat, velika strast i lično se uveriti u njihov kvalitet. Do tada obavezno pogledajte celu njihovu priču u videu:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs