UZ TRUD, RAD I LJUBAV SVE MOŽE DA USPE

Rodno selo, plodan posao: Ovako je Branko od malog porodičnog zanata napravio uspešan brend!

Puno ljubavi i rada učinili su da mala porodična farma preraste u biznis koji svakim danom postaje sve uspešniji

Mali zanat velika strast
Foto: Lidl Srbija

Kada ne glumi, Branko Janković se bavi kozarstvom i u rodnom selu pravi najkvalitetnije proizvode od kozjeg mleka. Ljudi se sve više okreću ka selu i prirodnim proizvodima, a tako je i nastala ideja o stvaranju brenda Koza Nostra.

Spajanjem savremene tehnologije i tradicionalnog zanata napravio je farmu, koja ima kompletan proces proizvodnje, u kojoj nastaju domaći proizvodi od 100 % prirodnih sastojaka. Svaki mlečni proizvod je napravljen sa velikom pažnjom, posvećenošću i sa puno ljubavi.

U selu Gunjci, gde je Branko i odrastao, nastaju mlečni proizvodi koji su postali sinonim za kvalitet i dobar ukus.

Za uspeh je potrebno puno rada i vere u ono što radite, ali i puno ljubavi, naglašava Branko. „Na selu ne može da se odglumi rad, sve mora da se odradi. Bilo je mnogo problema, mnogo bezizlaznih situacija, ali uz rad i trud sve može da uspe“, kaže on

foto: Lidl Srbija

Njegove proizvode od ostalih na tržištu izdvaja to što su potpuno prirodni.

"Moj proizod je specifičan po tome što je apsolutno prirodan, bez dodataka kravljeg mleka, od čistog, planinskog kozjeg mleka."

Ovi proizvodi nastaju iz čiste ljubavi, a možete ih naći u Lidl prodavnicama širom zemlje. Prepozanćete ih po nalepnici „Mali zanat, velika strast“, kojom je ovaj lanac prodavnica označio najkvalitetnije srpske domaće proizvode u okviru istoimene akcije, koja je počela 19. novembra.

U videu pogledajte celu priču o nastanku brenda Koza Nostra:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs