MALI ZANAT, VELIKA STRAST

Veselo srce je pola zdravlja: Joksimovići iz Priboja to najbolje znaju!

Ovo je za nas zaista prevazišlo granice posla i postalo način života, otkriva Milorad

Mali zanat velika strast
Veselo srce je pola zdravlja: Joksimovići iz Priboja to najbolje znaju!
Foto: Lidl Srbija

Porodica Joksimović već decenijama složno gradi svoj mali porodični zanat. Još od 1988. godine neguju i unapređuju posao proizvodnje domaćeg mesa i mesnih proizvoda.

"Ovaj posao je započeo deda, otac i stric su nastavili, tako da smo brat i ja treća generacija koja se predano bavi proizvodnjom mesnih proizvoda i ovo je za nas zaista prevazišlo granice posla i postalo način života", kaže Milorad Joksimović, majstor mesarskog zanata.

Iz kombinacije kvaliteta koji neguju braća Joksimović i iskustva koje su stekli kroz godine predanog rada, nastaje prvoklasno domaće sveže meso i mesni proizvodi poput pršuta i raznih vrsta kobasica.

foto: Lidl Srbija

Taj kvalitet i vrunski ukus pravog srpskog domaćeg proizvoda sada možete pronaći u Lidl prodavnicama sa posebnom oznakom Mali zanat, velika strast, koji je ova kompanija prepoznala i odlučila da uvrsti u svoju ponudu u okviru istoimene akcije kojom se promovišu najbolji domaći proizvodi iz Srbije.

Priča braće Joksimović je još jedan dokaz da se uz trud, predan rad i veliku strast prema onome što radiš može i uspeti i opstati dugi niz godina.

"Mali zanati definitivno zahtevaju veliku strast, jer bez ljubavi prema poslu ne bi bilo ni ovoliko zalaganja", ističe Milorad.

Celu njihovu priču poglčedajte u videu:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs