MALI ZANAT, VELIKA STRAST

Obišao pola sveta, skrasio se kad je upoznao Srpkinju: Kako je Džejson u srcu Beograda stvorio unosan biznis!

Osim u fatalnu Vranjanku, Džejson Daglas se zaljubio i u ukus piva

Mali zanat velika strast
Obišao pola sveta, skrasio se kad je upoznao Srpkinju: Kako je Džejson u srcu Beograda stvorio unosan biznis!
Foto: Lidl Srbija

Da je ljubav nepredvidiva stvar govori i priča Džejsona Daglasa Pola, koji se zbog ljubavi prema jednoj Vranjanki preselio u našu zemlju.

Pre nego što je upoznao svoju suprugu, Džejson je putovao širom sveta i bavio se letenjem helikopterom, ali je zbog ljubavi odlučio da promeni sve. Kada je upoznao lepu Vranjanku u Los Anđelesu, Džejson je odlučio da se sa njom preseli u Beograd, iako je znao da više nema šanse da se bavi poslom koji je do tada voleo.

Ipak, osim u fatalnu Srpkinju, Džejson Daglas se zaljubio i u ukus piva, pa je odlučio da sva znanja i iskusva koja je stekao putujući po svetu iskoristi da pokrene unosan posao na svojoj novoj adresi. I tako je nastalo Kompas pivo.

foto: Lidl Srbija

Ovaj proizvod izdvaja se vrhunskim kvalitetom i fenomenalnim ukusom, a kvalitet i uspeh ovog malog zanata koji Džejson i njegova porodica obavljaju sa velikom strašću, prepoznao je i Lidl.

“Sve to radiš u životu zahteva veliku strast, bilo da letiš helikopterom ili praviš pivo”, siguran je Džejson.

Kompas pivo možete kupiti u svim Lidl prodavnicama sa specijalnom oznakom "Mali zanat, velika strast", a celu Džejsonovu neobičnu priču pogledajte u videu:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs