MALI ZANAT, VELIKA STRAST

Ovaj čovek je odlučio da ukus prirode donese do naših stolova: Evo kako Dejan pakuje i prerađuje šumske proizvode!

Trud je uzaludan kada se priroda protivi, ali kada priroda sarađuje stvara se proizvod koji se ceni

Mali zanat velika strast
Ovaj čovek je odlučio da ukus prirode donese do naših stolova: Evo kako Dejan pakuje i prerađuje šumske proizvode!
Foto: Lidl Srbija

Dejan Štulović iz firme Nisha dugo je radio na tome da kupcima distribuira proizvod koji će sadržati pravi ukus prirode. Kada je uspeo u tome, odlučio je da napravi seriju proizvoda pod nazivom PrirodNo1.

„Najveća prepreka je bila uspostavljanje tehnologije proizvodnje, nepoznavanje sirovine, nepoznavanje procesa proizvodnje. Sve to je tražilo dosta proba, dosta grešaka, ali na kraju je rezultiralo proizvodom koji se sviđa potrošačima,“ iskren je Dejan.

Trud je uzaludan kada se priroda protivi, ali kada priroda sarađuje stvara se proizvod koji se ceni, a upravo takav je onaj koji nosi oznaku PrirodNo1.

foto: Lidl Srbija

„Najviše bih voleo da taj koji koristi naš proizvod oseti ukus prirode, to nam i jeste bila želja i cilj, zato nam se i brend zove PrirodNo1. Trudimo se da ljudi u našem proizvodu osete pravi ukus borovnice, pravi ukus šumske jagode, pravi ukus kupine i svog drugog šumskog voća“, kaže Dejan.

Dejan smatra da je za bavljenje malim zanatima potrebna velika želja i velika strast, inače uspeha nema. A upravo njegovu strast pretočenu u proizvode pod nazivom PrirodNo1, prepoznao je Lidl. Sada na rafovima Lidl prodavnica možete da nađete proizvode PrirodNo1, sa specijalnom oznakom „Mali zanat, velika strast“, u okviru istoimene akcije, a celu priču o Dejanu i njegovoj proizvodnji pogledajte u videu:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs