MALI ZANAT, VELIKA STRAST

Složna braća kuću grade: Kako su Petar i Pavle od malog zanata napravili prepoznatljiv brend!

Kada se uloži puno ljubavi, rada, posvećnosti i truda nastaju kvalitetni domaći proizvodi!

Mali zanat velika strast
Foto: Lidl Srbija

Upoznajte blizance Petra i Pavla Stevanović, iz Kragujevca koji prave najbolje prirodne sapune od kozijeg mleka.

Ovaj porodični posao započela je njihova majka, a Petar i Pavle su sve to unapredili. Na samom početku su imali samo veliku viziju i želju, a na kraju su uspeli da od malog porodičnog zanata naprave prepoznatljiv srpski brend.

Oni su dokaz da se trud, rad i ljubav prema poslu na kraju uvek ispate.

"Mali zanati traže veliku strast, veliku ljubav i veliku posvećenost. Dajemo 300 posto, ali umor se ne vidi kad radiš nešto što voliš i što te ispunjava", kažu Stevanovići.

Mleko za proizvodnju ovih sapuna nastaje u selu koje se nalazi na obroncima planine Rudnik, na 350 metara nadmorske visine.

"Ovde je zdrava priroda, zdrava hrana, koze su na paši po ceo dan i stvarno proizvodimo najkvalitetnije mleko."

Posebno naglašavaju da se sve pravi od potpuno prirodnih sastojaka i da je u svaki sapun utkano puno ljubavi. Koristi se 30 % kozjeg mleka, a sve ostalo su jestiva, biljna i etrerična ulja.

foto: Lidl Srbija

"Dugo se vežbalo, dugo smo radili, dugo učili da bismo napravili kvalitetan kozji sapun. Tu smo na okupu, nas 6,7, svi radimo da ostvarimo zajednički, isti cilj, da najbolji proizvod plasiramo do krajnjeg potrošača", otkrivaju braća.

Kvalitet njihovih proizvoda prepoznala je i kompanija Lidl i uvrstila njihove sapune u ponudu u okviru specijalne akcije „Mali zanati, velika strast“, koja promoviše najbolje srpske domaće proizvode. Sapune koje ova dva brata proizvode možete pronaći u Lidl prodavnicama širom zemlje, a prepoznaćete ih po specijalnoj nalepnici koja nosi ime pomenute akcije - Mali zanati, velika strast.

Celu njihovu priču i kako je sve počelo pogledajte u videu:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs