Čist hedonizam

Piti srpsko vino znači ceniti i voleti sebe: Kažu da vinograd traži slugu, a pravo vino gospodara!

Samo istinski hedonisti imaju moć da uživaju u nektaru bogova!

Mali zanat velika strast
Autor:
Piti srpsko vino znači ceniti i voleti sebe: Kažu da vinograd traži slugu, a pravo vino gospodara!
Foto: Lidl Srbija

Stefan i Mina Pantić su srce i duša vinarije Stemina, koja je ime dobila kombinacijom njihovih imena. Porodična vinarija Pantić sadrži svu muku, predani rad, karakter i odlučnost pradede, dede, oca i sada dece koji se u Trsteniku decenijama bave vinogradarstvom i vinarstvom.

„Da biste cenili vino, potrebno je da volite i da uživate u vinu. To je ono što je najvažnije, mada nije na odmet i da malo radite u vinogradu,“ iskrena je Mina.

Da vino zahteva određenu dozu hedonizma, to znaju oni koji godinama pažljivo degustiraju vino, sakupljaju u svoju kolekciju najbolje sorte i godinama ih čuvaju.

„Trstenik je kraj poznat po vinima, vinogradarstvu. Mi smo mala vinarija nastala iz strasti i ljubavi prema vinu. Piti srpsko vino, domaće vino znači voleti i ceniti sebe. Mi cenimo sebe, naše vino i našu zemlju kroz male autentnične proizvode“ rekla je Mina.

foto: Lidl Srbija

Kalitet vina iz vinarije Stemina prepoznao je Lidl, i sada ga možete pronaći u svim Lidl prodavnicama sa nalepnicom „Mali zanati,velika strast“, kojom je ovaj lanac prodavnica označio najkvalitetne srpske domaće proizvode u okviru istoimene akcije, koja je počela 19. Novembra.

Postanite pravi hedonisti, kupite kvalitetno vino i uživajte, a u međuvremenu pogledajte mesto iz kog dolazi ovo kvalitetno vino i priču Stefana i Mine Pantić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs