VLADIMIR JE PRAVIO DECU SVOJOJ MAĆEHI: Marina ga odgajala od 7. godine, pa ga NEVINOG odvela u krevet pred njegovim OCEM

Marina i Vladimir su sada u srećnom braku i imaju dvoje dece, a javnost su šokirali svojim postupkom

Ljubav
11:24h Autor:
VLADIMIR JE PRAVIO DECU SVOJOJ MAĆEHI: Marina ga odgajala od 7. godine, pa ga NEVINOG odvela u krevet pred njegovim OCEM
Foto: preentscreen/Youtube

Ruska influenserka Marina Balmaševa (37) započela je vezu sa svojim posinkom (23) kada je bio na studentskom raspustu. Sad su u srećnom braku, dobili dvoje dece. Njegov otac i njen bivši muž šokiran je zbog njihove veze.

Marina je inače Vladimiru bila maćeha i odgajala ga je od njegove sedme godine. Marina i Vladimir već imaju dvoje dece, a njegovog oca Alekseja (47) je napustila kada je Vladimir još bio student - jer se zaljubila u njega.

Par, koji danas živi u bračnoj zajednici, svoju romansu je započeo tokom raspusta, kada se Vladimir vratio kući sa fakulteta, ostavivši Marininog bivšeg supruga i Vladimirovog oca samog sa petoro usvojene dece. U postu na Instagramu za svojih 620.000 pratilaca, Ruskinja javno ističe da imaju savršenu ljubav.

Komentari na mreži kreću se od zbunjenosti, ljutnje i šoka do čestitki koje je par dobio. Nakon što je otkrila svoju vezu sa posinkom, Marina je napisala: "Toliko ljudi mi govori da se šminkam, stavljam veštačke trepavice i uvijam stidne dlake - za novog muža.

Ali, ima jedna stvar - zaljubio se u mene sa svim mojim ožiljcima od plastične hirurgije, celulitom, opuštenom kožom i ličnošću kakva jeste. I ne želim da se pretvaram da sam bolja nego što jesam", napisala je ona. Ispričala je i kako je insistirala na predbračnom ugovoru kako bi zadržala sav svoj novac i imovinu u slučaju da se njihov brak završi razvodom.

Njen bivši suprug Aleksej je ogorčeno rekao novinarima: „Zavela je mog sina – nikada pre nje nije imao devojku. Nisu se stideli da imaju seks dok sam ja kod kuće. Oprostio bih joj prevaru da nije bilo sa mojim sinom", rekao je za Daily Star.

"Dolazila je u krevet našeg sina uveče dok sam ja spavao u istoj prostoriji, a nakon toga bi se vraćala i ležala sa mnom u krevetu kao da ništa nije bilo", rekao je Aleksej, Marinin bivši suprug i Vladimirov otac.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs