Sa 50 godina Kejt Vinslet se skinula gola i svi su zanemeli kako savršeno izgleda: Evo šta jede ujutru i kako uspeva

Da bi održala svoju formu, Kejt Vinslet se pridržava ove rutine.

Fitnes & Nutricija
Sa 50 godina Kejt Vinslet se skinula gola i svi su zanemeli kako savršeno izgleda: Evo šta jede ujutru i kako uspeva
Foto: Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica Kejt Vinslet u 50. godini se potpuno skinula za novi film, a scene su oduševile gledaoce.

Glumica koja je mnogima najpoznatija po ulozi Rouz u ''Titaniku'', ovih je dana iznenadila sve fanove scenama iz novog filma ''Li''.

Četrdesetdevetogodišnja glumica je snimila neke scene potpuno naga, a mnogi su ostali oduševljeni kako uspeva da izgleda tako savšreno.

Kejt Vinslet
foto: SKY / Planet / Profimedia

Kejt tumači lik Li Miler, žene koja je tokom Drugog svetskog rata postala ratna fotografkinja.

Kejt se nije stidela da se skine pred kamerama još tokom snimanja ''Titanika'', a scene u kojima leži na kauču noseći samo ogrlicu na vratu ostale su legendarne do danas.

Zanimljivo je da je nedavno govorila o seksualnoj želji, priznavši da je koristila terapiju testosterona kako bi povećala svoj libido.

Kejt Vinslet
foto: Richard Milnes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Ponekad ženama padne libido jer se nešto dešava sa njihovom štitnom žlezdom. Takođe može doći do promena u nivou testosterona. Mnogi ljudi to ne znaju, ali žene imaju testosteron u telu. Kada nestane, poput jajnih ćelija, možete ga nadomestiti i to je nešto što vam može pomoći da se ponovo osećate seksi", rekla je tokom epizode podkasta "Kako doživeti neuspeh", kada je davala savet jednoj slušateljki koja je želela da promeni svoj seksualni život.

"Mislim da žene, kako stare, postaju sve privlačnije i seksepilnije, svesnije istine o tome ko su, moćnije, sposobnije da koračaju svetom samopouzdano i manje ih je briga, a to je osnažujuće. Stalno govorim svojim prijateljicama da izgledaju sjajno", dodala je.

Inače, Kejt se tri puta udavala, a sa trećim suprugom Edvardom Abelom Smitom je u braku od 2012. godine. Sa prvim suprugom ima ćerku Miju, a sa drugim suprugom sina Džoa Alfa.

Kejt Vinslet
foto: SKY / Planet / Profimedia

Rutina Kejt Vinslet za savršen izgled u pedesetim godinama

Njen omiljeni doručak: "Obično napravim smuti", otkrila je glumica. Brz, jednostavan i zdrav.

Njena omiljena forma vežbanja: "Časovi joge nekoliko puta nedeljno, malo barre vežbi, kardio, a imamo i psa, pa obožavam da idem u šetnje."

Njen broj jedan savet za zdravlje: "Pijem mnogo, mnogo vode! Zaista se trudim da budem zdrava."

Njen plan ishrane: "Mnogo zelenih sokova. Naš frižider je uvek pun spanaća, kelja, krastavaca. Vegetarijanka sam, a moj suprug je vegan, tako da se u našoj kući fokusiramo na biljnu ishranu. Moj suprug je relativno skoro postao vegan, tako da je to bilo veoma zabavno učenje jer morate biti malo kreativniji sa hranom."

Kejt Vinslet
foto: Twentieth Century Fox / Paramoun / AFP / Profimedia

Njena jutarnja rutina nege: "Trudim se da brzo uhvatim dva minuta da nanesem malo šminke, brzo uvijem trepavice i stavim malo balzama za usne", kaže. "Ponekad samo stavim maskaru u džep, i ako je to sve što uspem da postignem, ponosna sam na sebe."

Njen omiljeni beauty proizvod: "Génefique Lancôme linija ima zaista divnu masku za lice. Prava je pobednica posle dugog leta ili pre crvenog tepiha", objasnila je glumica, prenosi portal "Majndfud",

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs