SUPRUGA NAŠEG VATERPOLISTE JE PRELEPA, A VRLO MISTERIOZNA: Prva je u Srbiji uradila OVO, a njihova ljubav je PREDIVNA

Pokrenula je vrlo zanimljiv biznis.

Ljubav
08:02h Autor:
SUPRUGA NAŠEG VATERPOLISTE JE PRELEPA, A VRLO MISTERIOZNA: Prva je u Srbiji uradila OVO, a njihova ljubav je PREDIVNA
Ko je žena Strahinje Rašovića?, Foto: Printscreen Instagram - strajone2

Naši sjajni vaterpolisti se bore za bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu, a u tim ključnim trenucima, kako mnogi od njih ističu, veoma im je bitna podrška bliskih osoba. A svima je zapala za oko prelepa supruga Strahinje Rašovića, koja pleni širokim osmehom gde god se pojavi.

Naime, ova dama je doktorka stomatologije i sertifikovana lekarka za estetiku i antiejdžing, a uspehe niže jedan za drugim. A osim toga, pokrenula je i jedan vrlo zanimljiv biznis - proizvodnju organskog domaćeg kečapa, što pokazuje koliko je svestrana osoba.

Kako kaže, u pitanju su domaći proizvodi, proizvedeni u ekološki zdravom okruženju u kojem zemlja nije tretirana veštačkim đubrivom, herbicidima i pesticidima.

I iako se sportista trudi da svoju privatnost drži daleko od očiju medija i javnosti, njihove zajedničke slike na društvenim mrežama sve govore. Dakle, ukoliko sudimo po njima, uživaju u svakom porodičnom momentu sa ćerkicom. Sa druge strane, ne odriču se ni da imaju pet minuta samo za sebe, a njihova velika ljubav može da se oseti preko prelepih i romatičnih fotografija.

A koliko je Jelena jedna brižna mama pokazala je jednom objavom uz ćerkicinu fotku.

„Ona se našeg prvog putovanja neće sećati, ali pišem joj svaki dan kako provodimo dane, za radosnicu jer samo uspomene nemaju cenu.“

Ne propuštaju priliku ni da bodre Strahinju na utakmicama kao najvatreniji navijači.

„Kalina i njen tata. Pripreme za Olimpijadu 2024. godine“, napisala je Jelena uz snimak koji je izazvalo lavinu predivnih komentara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs