trik

"STAVILA SAM KEČAP NA SLAVINE, A EVO ŠTA SAM ZATEKLA SUTRADAN": Domaćice dovele MREŽE do USIJANJA nakon GENIJALNOG TRIKA

Iskusnedomaćice otkrile su kako najlakše očistiti rđu i kamenac sa slavina uz jednu namirnicu koju svi imamo u kući.

Enterijer
Autor:
"STAVILA SAM KEČAP NA SLAVINE, A EVO ŠTA SAM ZATEKLA SUTRADAN": Domaćice dovele MREŽE do USIJANJA nakon GENIJALNOG TRIKA
Kako očistiti rđu i kamenac sa slavina, Foto: Shutterstock

Tvrdokorne mrlje i kamenac većini domaćica zadaju velike glavobolje i muku, s obzirom da ih je se veoma teško rešiti. Međutim, postoje razni trikovi uz koje je mogućerešiti ovaj problem.

Tako se i na jednoj Fejsbuk grupi pojavio trik iskusnih domaćica, koje savetuju da kečap od paradajza navodno efikasno deluje kao sredstvo za uklanjanje mrlja.

Trik je jednostavan. Poprskajte kečap preko zahvaćenog područja, ostavite da odstoji sat vremena, zatim ga obrišite i uživajte u blistavom rezultatu. Možda zvuči neobično, ali čini se da deluje i na slavinama i na lavaboima, izveštava Mirror.

Čišćenje
Čišćenjefoto: Printscreen Facebook/Mums Who Clean

Naime, nakon objavljivanja ovog trika, grupa Mums Who Clean uijala se od komentara.

"Ko god je smislio trik za kečap, taj je genije. Probala sam sve i ništa nije uspelo ovako. Bez ribanja, bez truda. Oduševljena sam.", napisala je jedna članica grupe.

či
čifoto: Printscreen Facebook/Mums Who Clean

Mnogi su se nadovezali na njen komentar i složili se sa tim da je trik odličan.

Čišćenje
Čišćenjefoto: Printscreen Facebook/Mums Who Clean

"Samo sam to stavila oko baze, ostavila preko noći i isprala te očistila kao i obično. Bilo je savršeno", glasio je jedan odgovor, dok je druga korisnica dodala: "O, neverovatno, moj je lavabo bio užasan. Ostavila sam ga preko noći s kečapom i rezultat je neverovatan!"

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs