šok

SVI SKANDALI NIKOLE RAĐENA: Uradio je ove 2 stvari preko kojih nijedna žena u Srbiji ne bi mogla da pređe!

Na bogatu karijeru u svetu sporta Nikole Rađena, bačena je ogromna mrlja

Vip priča
14:39h Autor:
SVI SKANDALI NIKOLE RAĐENA: Uradio je ove 2 stvari preko kojih nijedna žena u Srbiji ne bi mogla da pređe!
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Proslavljeni bivši vaterpolista Nikola Rađen (37) iza sebe ima bogatu sportsku karijeru.

Jedan je od najboljih i najtrofejnijih srpskih vaterpolista, sa reprezentacijom je osvajao brojne medalje, ukupno ih ima 18. Na klupskom nivou bio je prvak Evrope i sa Zvezdom i Partizanom, a sa velikim uspehom igrao je i u Grčkoj i Rusiji, gde je dobio i plaketu za zaslužnog sportistu, koju ima svega 150 ljudi.

Međutim, njegovu uspešnu karijeru bacile su u senku dva skandala van bazena. Naime, 2015. godine javnost je uzdrmala vest da je Nikola Rađen bio pozitivan na kokain. Nikola je tada bio u braku sa pevačicom Anom Kokić sa kojom ima dve ćerke Teu i Ninu, piše Stil.kurir.rs

Nikola zbog konzumiranja droge tada nije mogao da učestvuje reprezentaitivnim uspesima i okiti se zlatom u Svetskoj ligi i na SP, a pored sportske strane ostao je uskraćen i za nimalo naivne finansijske nagrade za osvajanje titule prvaka sveta. Pored toga, ova glupost ga je koštala i godišnje zarade u Olimpijakosu, klubu čije je klupske boje branio u to vreme.

Nikola Rađen
foto: Kurir / Zorana Jevtić

Nikola je tada zbog korišćena kokaina dobio suspenziju od 4 godine, koja je skraćena kasnije na dve.

"Prihvatam odgovornost za svoje postupke i svestan sam posledica koje će uslediti, ali se iskreno nadam da ću biti u prilici da se ponovo vratim vaterpolu. Napravio sam grešku koju ću ispraviti, a prvi korak na tom putu je da grešku priznam. Posebno želim da istaknem da mi je žao što sam uneo nemir u svoju porodicu, što sam izneverio saigrače i trener, i što sam razočarao ljubitelje vaterpola.

Međutim, nadam se da ću mojim budućim angažovanjem ponovo pridobiti njihovo poverenje. Veliku zahvalnost dugujem pre svega mojoj porodici, ali i svima onima koji su mi pružili podršku u ovom teškom trenutku", poručio je Rađen u pismu putem Tvitera tada.

"Najteže je dobiti poverenje prijatelja ljudi. Ja sam to poverenje srušio. Izneverio. Radiću na tome da to poverenje povratim. Nemojte olako da shvatite reputaciju, jer jednom kad se sruši jako teško se vraća”, govorio je svojevremeno Rađen u ispovesti medijima nakon skandala.

I taman kada smo pomislili da se bivši vaterpolista smirio, on je ponovo šokirao javnost.

Ovoga puta, u centru skandala našao se zbog nasilja nad svojom devojkom Milicom Ristić, sa kojom je uplovio u romansu nakon razvoda od Ane Kokić.

Kao bomba odjeknula je vest da je bivši vaterpolista Nikola Rađen pretukao pevačicu Milicu Ristić (30).

Kako saznaje Kurir, radnica jedne pumpe u opštini Stari grad prijavila je jutros u 4.45 sati da je Milica došla i požalila se da je Rađen pretukao.

Dolaskom na lice mesta, ona je policijskoj patroli ispričala da je nakon kraće rasprave njen emotivni partner, bivši vaterpolista, pretukao, tačnije, zadao više udaraca u predelu glave i po telu.

Milica Ristić je prijavila Nikolu da ju je pretukao rano jutros, a nakon što je završila sve preglede u Urgentnom centru, napustila je ovu ustanovu.

Milica, kako saznaje Kurur, nema prelome kostiju, povrede mozga, niti treba hiruruški intervenisati. Ona je posle nekoliko sati provedenih u Urgentnom, gde ju je pregledalo više specijalista, napustila ovaj centra UKC Srbije.

Konstatovano je da pevačica nema prelome kostiju, rađen joj je i skener glave, koji je pokazao da nema povrede na mozgu i da joj nisu polomljene kosti lobanje. Takođe, povrede koje joj je kako tvrdi naneo Rađen nisu ni za hiruršku intervenciju.

Inače, Nikola i Milica su se upoznali kroz muzičko takmičenje „Pinkove zvezde”, nakon čega su započeki svoju romansu.

(StilKurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs