BURAN ŽIVOT

MUŽ GLUMICU UHVATIO U KREVETU SA SVOJIM MALOLETNIM SINOM: Živela od skandala, ponašanjem zgrozila čak i Holivud! (FOTO)

Život najveće bludnice...

Vip priča
18:08h Autor:
MUŽ GLUMICU UHVATIO U KREVETU SA SVOJIM MALOLETNIM SINOM: Živela od skandala, ponašanjem zgrozila čak i Holivud! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glorija Grejem je 40-ih i 50-ih godina prošlog veka u Holivudu bila jedna od najpoznatijih glumica, a čak je osvojila i Oskara za najbolju sporednu ulogu u filmu “Grad iluzija”.

Glorija Grejam je odmalena odgajana da bude zvezda. Njena majka bila je britanska glumica Džin Halvard, a već s 20 godina Glorija je potpisala sedmogodišnji ugovor s MGM-om.

Život joj se promenio nakon mjuzikla “Oklahoma” iz 1955. godine, i od tog trenutka nije ostvarila nijednu značajniju filmsku ulogu. Do kraja života će imati reputaciju problematične glumice. Zato će do kraja života nastupati uglavnom u pozorištu, uz povremene filmske i televizijske, ali manje zapažene uloge.

Glorija je bila pravi skandal majstor, pa bi joj danas mnogobrojne starlete pozavidele. Za 15 godina udavala se čak četiri puta, a hirurške procedure je primenjivala u želji da ostane zauvek mlada. Ipak, to nije ono po čemu će ostati upamćena. Mnogo veći skandal će pratiti njen lik i delo.

Glorija Grejam
foto: Profimedia

Buran ljubavni život

Nakon manje od godinu dana braka sa Stenlijem Klementsom podnela je zahtev za razvod, a kad mu se vratila pretukao ju je. Konačno je uspela da pobegne, a na dan kad je dobila rešenje o razvodu braka udala se za reditelja Nikolasa Reja u Las Vegasu.

Bila je četiri meseca trudna s njihovim sinom Timotijem, ali brak je bio osuđen na propast od početka. Tu istu noć kad su se venčali Nikolas je u Vegasu prokockao 30.000 dolara - samo zato da ih ona ne bi potrošila.

"Bio sam zaluđen njom, ali nije mi se preterano sviđala", priznao je kasnije reditelj kultnog filma "Buntovnik bez razloga". Tri godine kasnije, Rej je našao Gloriju u krevetu s njegovim sinom iz prvog braka, Tonijem, koji je tad imao tek 13 godina. Zgrožen, odmah je podneo zahtev za razvod, ali razlog je ceo Holivud saznao tek deset godina kasnije.

Glorija i Toni venčali su se u tajnosti u Meksiku.

KRALA HRANU DA PREŽIVI, DANAS UŽIVA U BOGATSTVU SA PLEMIĆEM: Tragično detinjstvo dobitnice Oskara - DŽESIKE ČESTEJN!

Glorija Grejam
foto: Profimedia

"Udala sam se za reditelja Nikolasa Reja. Ljudi su zevali od dosade. Kasnije sam se udala za njegovog sina, a prema reakcijama reklo bi se da sam počinila incest ili da sam orobila kolevku", rekla je Glorija. Taj brak je bio najduži, trajao je 14 godina i glumica je rodila dvoje dece.

Sledeći brak bio je s producentom Sajem Hauardom. Trajao je tri godine, a Glorija je rodila ćerku Marijanu.

Iako je u medijima ostavljala utisak ledene kraljice, privatno nije bila dobro. Lečila se od depresije, a Saj ju je tužio za starateljstvo nad ćerkom Marijanom jer je smatrao da nije podobna za majčinstvo.

Umrla je u Njujorku, 5. oktobra 1981. od raka dojke. Iako je ceo njen život bio glamurozan, na kraju nije imala ništa. Poslednje godine života provela je u stacionaru u Londonu. O njoj su redovno vodili računa roditelji njenog poslednjeg ljubavnika – Pitera Tarnera.

UBIO 2 OSOBE, TVRDIO DA SE NIČEGA NE SEĆA, PA PROŠAO NEKAŽNJENO: Glumac godinama krije jezivu tajnu!

Glorija Grejam, Hemfri Bogart
foto: Profimedia

Upravo je on i pokušavao svetu da predstavi drugo lice Glorije Grejem, pa je u svojim memoarima predstavio kao pravu filmsku zvezdu i izuzetnu ženu. Kada su se sreli, razlika između njih je bila ogromna. Ona je imala 55, a on 26 godina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs