DA LI SE SLAŽETE?

SA 17 RODILA, KAD JE DOŠLA U NJUJORK NIJE ZNALA NI REČ ENGLESKOG, DANAS PLIVA U MILIONIMA: Kažu da zgodnije žene nema!

Izgledom je zaludela svet

Vip priča
Autor:
Foto: Profimedia

Brazilska manekenka i Viktorijin Anđeo Lais Ribeiro još jednom je dokazala da je jedna od najzgodnijih, ako ne i najzgodnija manekenka trenutno.

Na poslednje fotografije u nizu niko nije ostao imun.

Manekenka se najudobnije oseća u "komotnim" stajlinzima, pa je najčešće možemo videti na plaži, gde provodi svaki slobodni trenutak sa verenikom - bivšim košarkašem Žoakimom Noom.

Noa i Lais će u avgustu ove godine stati na ludi kamen, posle četiri godine skladne ljubavi. Manekenka je otkrila da će njena venčanica biti u skladu sa prirodom: "Obući ću nešto što asocira na mesto gde ćemo se venčati, okruženi prirodom".

Podsetimo, Lais možda danas uživa u izobilju, slavi i uspehu, ali pre više od decenije ništa nije slutilo da će biti poznata i priznata širom sveta - šta više, kada je stigla u Njujork iz malenog grada u Brazilu jedva da je znala nekoliko reči engleskog i nikada u životu nije čula za brend "Victoria's Secret"

Ona je sa samo 17 godina rodila sina Aleksandra, da bi godinu dana kasnije, na nagovor prijateljice, probala da se bavi modelingom... I tu ju je sačekala bajka - vrlo brzo je počela da se probija u domovini, da bi se odatle prebacila na svetske piste, a potom i snimila prvu reklamu za pomenuti brend.

Zanimljivo je i da se o lepoj Lais priča i o kao jednoj od manekenki koja ima sve potrebno za uspeh, ali je ipak "dosadna" i "bezlična". Da li je zaista tako, ostavljamo vama da procenite, a ono što je sigurno da je srećna - širok osmeh uvek krasi njeno lice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...