NAJLEPŠI DAN PRETVORIO JOJ SE U PAKAO

VEČE PRED VENČANJE SAZNALA DA JE DEČKO VARA, PA MU PRIREDILA BRUTALNU OSVETU: O potezu ove devojke bruji ceo svet!

Njenu osvetu pamtiće do kraja života

Ljubav
Autor:
VEČE PRED VENČANJE SAZNALA DA JE DEČKO VARA, PA MU PRIREDILA BRUTALNU OSVETU: O potezu ove devojke bruji ceo svet!
Foto: Shutterstock

"Jedva sam čekala da se konačno udam za njega. A onda, nekoliko sati pre venčanja, stigla je poruka koja je sve promenila", tako počinje ispovest Kejsi iz Australije.

"Stajala sam u venčanici i gledala u začuđena lica mojih prijatelja i porodice. Aleks i ja smo u vezi šest godina. Čim sam ga upoznala, znala sam da je on pravi i da ćemo živeti srećno do kraja života. Dan pre venčanja imala sam devojačko veče. Sedela sam sa prijateljima u hotelskoj sobi, šalili smo se i smejali, a onda sam dobila poruku na mobilnom telefonu. To je zapravo bila nekoliko slika prepiski, poslatih sa nepoznatog broja. Posle njih stigla je i sledeća poruka: "Ja se ne bih udala za njega. A ti?.

Kako je i sama nevesta napisala u ispovesti, reč je bila o prepisci njenog budućeg muža i neke anonimne žene koja joj je sve to poslala.

"Tu je bila i gomila njihovih selfija. Ta žena je bila sve što ja nisam! Ja sam plava i svetle puti, a ona je tamnoputa. Očigledno su se dopisivali mesecima, a on joj je poslao na stotinu poruka. Mozak mi se blokirao od šoka. Moji prijatelji su već bili spremni da odu kod njega i da se osvete. Insistirali su da ga odmah pozovem i otkažem venčanje. Ali ja sam ga volela. Nisam ništa uradila. Naravno, te noći nisam oka sklopio, a čim je svanulo donela sam odluku, biće venčanja.

Iako su njeni prijatelji bili zgranuti zbog ovakve odluke, odlučili su da je podrže kada su čuli šta će zapravo da se desi na venčanju!

mlada, venčanje
foto: Shutterstock

"Aleks nije onaj muškarac, koji sam mislila da jeste", započela je Kejsi dok je ispred oltara otključavala svoj mobilni telefon.

Zatim je počela da čita celu njegovu prepisku sa anonimnom ženom.

"Čitam svaku poruku naglas. Aleks je postajao sve bleđi. Na kraju je istrčao iz crkve, a za njim i kum. Njegova porodica je ostala otvorenih usta, zureći u mene. Danas neće biti svadbenih svečanosti, ali ćemo slaviti iskrenost, potragu za pravom ljubavi i slušanje srca, čak i kada istina boli, rekao sam im" napisala je Kejsi i dodala da misli da je pravilno postupila, prenosi "The Sun".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs