smogla snage da otkrije

POLJUBILA SAM SAMO 2 MUŠKARCA! NIJEDNOG NISAM VIDELA GOLOG: Ispovest nevine žene u 41. godini!

Jedna žena je otkrila da je nevina u 41. godini, ali kaže da je to njen izbor

Ljubav i zavođenje
Autor:
POLJUBILA SAM SAMO 2 MUŠKARCA! NIJEDNOG NISAM VIDELA GOLOG: Ispovest nevine žene u 41. godini!
Foto: Shutterstock

Mišel je u životu poljubila samo dva muškarca, nikada nije imala momka za Dan zaljubljenih i nikada nije dočekala Novu godinu poljubivši dečka u ponoć.

Pokušala je da ode na nekoliko dejtova, ali bili su bezuspešni.

Ipak, nije odustajala od toga da pronađe partnera, ali smatra da nikada nije imala ni priliku da izgubi nevinost.

- Većina ljudi ima priliku da izgubi nevinost u srednjoj školi, ali ja sam bila jednostavno štreberka i pomalo nezainteresovana za društvo. Većina njih ide na fakultet, ja nisam, nisam naučila taj društveni stil života, bila sam savršeno srećna što sam nakon škole mogla da odem kući, gledam TV, vikendom idem s mamom u bioskop- započela je svoju ispovest u emisiju na TLC-u 'Virgin Diaries', rekvaši da je zaboravila da izgubi nevinost.

Žena, Devojka
foto: Shutterstock

-Sam čin je zastrašujući, ali se više plašim da nekome priznam. Poljubila sam samo dva muškarca i nikada nisam nijednog videla golog. Pokušala sam da imam vezu, ali kada sam se poljubila sa jednim muškarcem usred noći, bukvalno sam povratila- priznaje.

Mišel je uverena da je skrivanje ove tajne delimično krivo za njen nedostatak seksualnog iskustva. Zato je organizovala 'zabavu' za svoje prijatelje i porodicu i tako im otkrila istinu.

- Definitivno ne planiram da umrem kao nevina. Mislim da se više bojim da priznam ovu činjenicu nego što se bojim samog seksa - rekla je pre zabave.

Na njeno iznenađenje, porodica i prijatelji su joj nakon saznanja aplaudirali, dok su joj neki muškarci na proslavi rekli da je njena nevinost seksi.

- Otkrivanje ove tajne će mi olakšati život u budućoj vezi jer to neće biti tajna,rekla je, a piše The Sun.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs