žena je najlepša kad voli sebe

Ana Kokić za Stil o lepoti i majčinstvu: Ovako pevačica vaspitava ćerke!

Popularna pevačica otkriva da ne prati slepo modu i priznaje šta često sebi zamera

Celebrities
12:44h Autor:
Ana Kokić za Stil o lepoti i majčinstvu: Ovako pevačica vaspitava ćerke!
Foto: Kurir/Dragana Udovičić

Ana Kokić (36) se odavno izborila za svoje mesto pod estradnim nebom, a pored muzičkog umeća, publiku je opčinila i veličanstvenim transformacijama i scenskim performansima.

U njenoj karijeri nema skandala, a kada se svetla reflektora ugase, centar sveta su joj ćerke Nina (10) i Tea (9) koje ima iz braka sa vaterpolistom Nikolom Rađenom.

Šest godina posle pobede u humanitarnom šou programu "Tvoje lice zvuči poznato", jedna od naših najlepših pevačica u petoj "All stars" sezoni ove emisije ponovo izvodi performanse od kojih se trese scena.

Upravo zato, razgovor počinjemo pitanjem da li je sada lakše ili teže učestvovati.

"Sjajan je osećaj biti ponovo na sceni TLZP-a i probijati svoje granice u pevanju, plesu i glumi. Ne mogu da kažem da je sada lakše jer koliko god da sam znala šta me očekuje, koreografije i scenski nastupi su zahtevniji. Volim ovaj šou zato što mi pokazuje da je sve moguće, pa čak i ono što nam se čini da je neizvodljivo. Zato sam se i vratila".

Koja imitacija vam je bila najzahtevnija, a pod čijom maskom ste se najbolje osećalli?

" Posle imitacije Pink u prvoj sezoni, ništa mi nije naporno i teško. Mislila sam da je nemoguće spremiti takav nastup za samo tri dana i prevarila sam se. Naučila sam kako da se izborim sa najzahtevnijim izazovima i sada sa uživanjem radim. U svakoj imitaciji postoji nešto što me malo namuči, ali najzanimljivije mi je bilo u koži Marčela".

Maja Mandžuka za Stil o Holivudu, Cviji i humoru Srba: Pravi prijatelji se ponašaju ovako!

Kakva je atmosfera iza kamere, možete li da nam otkrijete neku zanimljivu anegdotu koja vas je nasmejala do suza?

"Pozitivna energija i lepa atmosfera vladaju među nama, pa nam svako snimanje prođe u smehu. Najteže nam je dok se spremamo jer stavljanje maski i šminkanje traje i po 5 sati, ali kada izađemo na scenu sve nam je lakše. Knez ostaje u ulozi do kraja emisije i to njegovo ponašanje je presmešno, naročito kada je u ulozi neke žene".

Ko je najveći štreber na snimanjima?

"Mislim da je to Aleksa Jelić. Znam koliko se nervira ako mu nešto teže ide, ali uvek bude spreman 100 odsto".

Marija Kilibarda otvoreno za Stil o povratku na TV, životnom putu i izgledu: Lepše bi bilo da sam kao mlađa postala majka!

Kako uspevate da vratite koži svežinu posle teških maski i napornih snimanja, imate li neke prirodne saveznike za negu?

"Dobro očistim lice, pijem puno tečnosti zbog hidratacije kože i bar jednom nedeljno idem kod kozmetičara kako bih lice nahranila vitaminima. I to je sve prirodno i ne zahteva puno vremena i novca".

Ivana Dudić za Stil o novoj seriji, manirima i lepoti: Zbog ovog prirodnog šampona moja kosa raste kao iz vode!

Koliko vodite računa o ishrani i fizičkoj aktivnosti?

"Trudim se da vodim računa o ishrani i da sam fizički aktivna svaki dan, ali ne da bih bila dobra drugima već da se ja osećam dobro. Preporučila bih svim devojčicama i devojkama da sve što rade, rade zbog sebe, a ne zato što je to trend. Uživajte u životu na svoj način, volite sebe i radite na sebi svakodnevno, jer žena je najlepša kada je zadovoljna sobom i kada iskreno voli sebe".

Koliko vam je moda bitna?

"Mislim da je dobro donekle ispratiti trendove, ali samo onoliko koliko se uklapa u vaš stil i ličnost. Nikako ne treba slepo pratiti modu jer ne stoji svima sve. Nikada nisam po svaku cenu nosila komade odeće koji su trenutno aktuelni ako se nisam osećala prijatno u njima".

Jelena Gavrilović za Stil o glumi, nezi i ishrani: Ako pokušate ove 3 stvari da primenite, smršaćete u startu 6 kilograma!

Kakav stil odevanja preferirate u privatnom životu?

"Najviše volim da sam u opuštenoj i udobnoj odeći i obući. Scena mi dozvoljava da se igram sa garderobom i kostimima, pa čak i kada pogrešim to je okej. Scenska garderoba i treba da bude upadljiva, atraktivna, neobična i drugačija. Ja privatno i ja na sceni su potpuno dve različite osobe".

U kom odevnom komadu se osećate najženstvenije?

"Najpoželjnije se osećam kada sam srećna i zadovoljna sobom. Mislim da mi tada i pidžama sa dečijim motivima najlepše stoji". (smeh).

Ivana Kukrić za Stil o lepoti, liniji i prvoj godini majčinstva: Ovaj bakin savet je tajna mog negovanog izgleda!

foto: Kurir / Dragana Udovičić

Šta nikada ne biste obukli?

"Ovaj posao me je naučio da nikada ne kažem nikad kada je scena u pitanju, jer je šoubiznis magija i sve je moguće".

Kakvi ste privatno, na koju svoju osobinu ste najponosniji, a šta sebi često zamerate?

"Privatno sam jedna obična žena, majka, sestra i drugarica. Trudim se da posao ne utiče na moju privatnost, a i obrnuto. Najponosnija sam na sebe što i dalje stojim čvrsto na zemlji i što sam za moje najbliže uvek tu, a sebi zameram što uvek kasnim gde god da krenem. Trudim se da to popravim".

Maja Nikolić za Stil o lepoti, deci i životu u 40-im: Ne možete živeti na ćevapima i tortama i izgledati lepo!

Da li ste laki na suzama ili vas je teško rasplakati?

"Zavisi šta je u pitanju. Postoje stvari na koje sam jako osetljiva i umem da zaplačem. Ne vidim ništa loše u tome, mislim da je i poželjno izbaciti svaku emociju, jer ono što zadržavamo u sebi pravi haos iznutra što se kasnije odražava na zdravlje. Mada moram biti iskrena, ne sećam se kada sam se jako isplakala. Verovatno i godine i iskustvo čine da budete otporniji na neke stvari u životu".

Kakvi ste kada ste ljuti, šta vas najbrže izvede iz takta i na koji način kontrolišete bes?

"Tada je najbolje da mi niko nije u blizini. Retko se dešava da me neko baš naljuti i iznervira, ali kada se to desi umem da planem i pretvorim se u zver. Naučila sam vremenom da me neke stvari ne dotiču, naročito one koje su prolazne".

Aleksandra Radović za Stil o životu, izgledu i liniji u 40-im: Svaka žena je jaka i samosvesna ako ovako razmišlja!

Kako je odgajati dve devojčice u doba interneta, kako razgovarate s njima o opasnostima koje vrebaju u digitalnom svetu?

"Razgovaram sa njima svaki dan, odgovaram im na svako pitanje i trudim se da im na lep način objasnim šta je dobro, a šta loše. Poverenje je osnova svakog odnosa pa se na tome zasniva i moje vaspitanje dece. Moraju da mi veruju kako bismo mogle o svemu da razgovaramo, da znaju da sam za njih tu i u dobru i u zlu, da ću sve da učinim za njihovo dobro. Učim ih da im je mama najbolja drugarica koja ih nikada neće izdati".

Koje moralne vrednosti im prenosite i kojim metodama vaspitanja se rukovodite?

"Učim ih da budu svoje, da ne padaju pod uticaj trendova samo da bi bile zanimljive drugima, da imaju svoj stav i da budu srećne i zahvalne na onome što imaju".

Šta sve treba da znaju da bi izrasle u prave dame, kojim manirima ih učite?

"Učim ih da budu uredne, negovane i kulturne".

Nina Badrić za Stil o ishrani, modi i životu u 40-im: Ovako se odjednom rešim stresa, ljutnje i potrošim kalorije!

(Razgovarala: Aleksandra Isailović)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs