Neverovatno

Oven Vilson promenio broj telefona nakon što je saznao da mu je bivša trudna! (FOTO)

Oven ne želi da prizna dete koje je dobio sa bivšom devojkom

Celebrities
Autor:
Oven Vilson promenio broj telefona nakon što je saznao da mu je bivša trudna! (FOTO)
Foto: Profimedia

Oven Vilson je promenio broj telefona nakon što je čuo da mu je bivša devojka, Varuni Vanzares, trudna.

Američki glumac je bio u žiži javnosti prošle godine kada su mediji saznali da je odbio da upozna svoje treće dete, devojčicu Lajlu, koju je rodila njegova bivša devojka Varuni, sa kojom se zabavljao četiri godine, saznaje Radar Online.

"Kada je Varuni rekla Ovenu da je trudna, on nije bio srećan, i to je bio zadnji put da su se čuli," navodi dobro obavešten izvor.

Evo kakve su gluposti pravili poznati kada su bili mladi: Rajan Gosling krao porno magazine, Salma Hajek vratila milo za drago! (FOTO)

"Nakon toga je promenio broj telefona. Nikad nije upoznao svoju kćerku, a bivšoj nije javio da je promenio broj telefona," navodi isti izvor.

Varuni (35) je nedavno otkrila da su analize krvi pokazale kako je Lajla Ovenova kćerka, te da ona zahteva da njenom detetu "treba otac" i da to nema nikakve veze sa novcem.

"Varunina majka je preminula kada je ona bila mala, pa zato i zna kako je detetu kada odrasate bez jednog od roditelja. Ne želi da se to desi njenoj kćerki," kaže izvor.

"Ona samo želi da on bude otac njihovoj kćerki. To što njih dvoje ne mogu da funkcionišu kao par, je ok, ali napusiti dete je nepristojno i pogrešno!"

Oven Vilson ima dva sina iz prethodnih veza, do sada se nije ženio.

Zavisnost od seksa ih uništila: Poznati koji su platili previsoku cenu zbog žena! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs