UDATA ŽENA JE 10 GODINA NA TAVANU ČUVALA ROBA ZA SE*S: Ubedila je muža da kuću opseda DUH, a onda je sve krenulo PO ZLU

Doli je volela vatrene igre u krevetu, a njen muž Fred je za to bio nesposoban. Međutim, Fred je bio i bogat, pa je Doli odlučila da sebi nabavi roba za se*s

Ljubav
Autor:
UDATA ŽENA JE 10 GODINA NA TAVANU ČUVALA ROBA ZA SE*S: Ubedila je muža da kuću opseda DUH, a onda je sve krenulo PO ZLU
Doli Osterajh, Foto: Wikipedia

Fred Osterajh je bio bogati proizvođač tekstila koji se bavio proizvodnjom kecelja. U fabrici je razmenio poglede sa Valburgom Doli Hedrik, ćerkom nemačkog migranta, nakon čega se zaljubio do ludila.

Par se venčao i uskoro su dobili i sina Rejmonda. Međutim, njihova sreća bila je kratkog veka jer je dečak preminuo kada je imao 9 godina.

Mala sredina brujala je o tome kako je Fred sklon piću, a Doli nezadovoljna njegovom aktivnošću u bračnoj postelji.

Jednog dana Doli je tražila da Fred pošalje jednog od radnika da joj popravi mašinu za šivenje. Kada je 17-godišnji Oto ušao na vrata, Doli je bila gola. Naravno da momak nije odbio priliku koja mu se nudila.

Narednih meseci komšiluk je viđao mladića kako redovno posećuje Doli i to dok je Fred na poslu.

Da bi izbegla govorkanja Doli se dosetila genijalnog plana - držaće Ota na tavanu. Momak je prihvatio tu soluciju i preseljava se kod para, dok je Fred živeo u neznanju.

Međutim, Fred počinje noću da čuje određenu buku, viđa razne senke po kući i tvrdi da mu nestaju cigarete. Ali Doli ga ubeđuje da izmišlja stvari i on počinje da ozbiljno sumnja u svoje psihičko stanje. Par se preseljava u Los Anđeles kako bi se rešio "uklete kuće", ali Fred nije znao da će se "duh" koji ga je proganjao u kući u Milvokiju, preseliti zajedno sa njim u Los Anđeles.

Fred je počeo da pije još više, a brak je pucao po šavovima. U noći 12. avgusta 1922. godine par se žestoko posvađao. U sred žučne svađe, sa tavana je strčao čovek, u rukama je držao dva pištolja. Oto i Fred su se par minuta borili za oružje, da bi Oto upucao Freda tri puta nakon čega je nesrećni bogataš i umro.

Oto i Doli smišljaju plan: kada dođe policija naći će Doli zaključanu u ormaru, pa će pomisliti da su provalnici ušli i ubili njenog muža. Tako je i bilo. Vlasti su sumnjale u neuspešnu pljačku koja je rezultirala Fredovom smrću. Navodno je pljačkaš ukrao neke dijamante i vredne predmete iz kuće...

Doli nasleđuje muževljevo bogatstvo i preseljava se u obližnju kuću i započinje strasnu vezu sa advokatom Hermanom kome poklanja skupoceni sat. Advokat prepoznaje da je sat od njenog bivšeg muža, koji je navodno ukraden, da bi ga Doli ubedila da je sat našla ispod prozora.

Kasnije se Doli zaljubljuje u biznismena Roja sa kojim započinje novu romasu. U međuvremenu mu daje pištolj kojim je ubijen njen muž i to sa rečima da je taj pištoj "podseća na muža" i da ga moli da se reši oružja. Roj pištoj baca u reku, a Doli drugi pištolj kojim je ubijen njen muž daje komšijama da ga zakopaju u dvorište pričajući im kako ne može da gleda u pištolj koji je podseća na pokojnog supruga.

Kada su Doli i Roj prekinuli svoju strastvenu vezu, on odlazi u policiju i priča kako se rešio Dolinog pištolja. Policija vadi pištolj iz reke i zatvara Doli. U isto vreme komšije prijavljuju da je Doli tražila da zakopaju drugi pištolj. Ali zbog toga što nisu mogli da utvrde da li je iz tih pištolja pucano u Freda, slučaj je odbačen a Doli puštena na slobodu.

Dok je bila u zatvoru, Doli je zatražila od advokata da ode kod nje kući i odnese namirnice njenom "polubratu" koji živi na tavanu. Verovali ili ne, ali punih 10 godina mladi Oto se krio kod Doli na tavanu i pisao novele.

Kako se Doli selila iz kuće u kuću, tako je i on prelazio sa tavana na tavan. Dok mu je ona redovno doturala hranu, piće i nove knjige, on je počeo i sam da piše ljubavne romane.

Međutim, kako je vreme prolazilo on je sve više postajao njen ljubavni rob. To što je ubio njenog muža Freda samo ga je još više nateralo da se krije na tavanu kod Doli.

Kada je istina izašla na videlo, a Doli optužena da je kovala zaveru da ubije muža, ipak porota je odlučila da je oslobodi.

Ostatak života provela je u Los Anđelesu sa novim ljubavnikom za koga se udala dve nedelje pred smrt. Umrla je u 75. godini.

Oto koji je na Dolinom tavanu živeo od svoje 17 pa do 27 godine je oslobođen krivice za ubistvo zbog zastarelosti slučaja, preselio se u Kanadu gde je radio kao portir. Novinari su ga prozvali "Betmenom iz Los Anđelesa."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs