"MOJA ROĐENA SESTRA JE BEZ BLAMA PREOTELA MOG MUŽA I SADA SE NJIH DVOJE LJUTE NA MENE": Šokantan ispovest jedne žene

Dokle daleko može ići jedna žena kada je u pitanju zet i sreća rođene sestre? Da li granice postoje ili su želje i ljubav uvek na prvom mestu i ispred svih?

Ljubav
Autor:
"MOJA ROĐENA SESTRA JE BEZ BLAMA PREOTELA MOG MUŽA I SADA SE NJIH DVOJE LJUTE NA MENE": Šokantan ispovest jedne žene
Šta se dešava kada žena preotme muža sestri?, Foto: Shutterstock

Koliko su komplikovani rodbinski odnosi najbolje svedoči jedna priča o dve sestre i njihovom komplikovanom ljubavnom životu. Da li ste se ikad zapitali šta se desi kada se rođene sestre zaljube u istog muškarca? To nije toliko neubičajeno s obzirom da sestre obično imaju slična interesovanja, pa i ljubavne afinitete. Međutim, jedna priča sa društvene mreže Reddit nas je posebno šokirala, a ona glasi:

"Moj sadašnji suprug i ja smo odlučili da pozovemo užu rodbinu kako bismo im objavili da čekamo bebu. Došli su naši roditelji i njegova sestra i zet, ali moju sestru i njenog muža nismo zvali. Oni su se sada naljutili na mene što ih nisam pozvala na ovaj važan događaj i to je izvan pameti. A zašto je to tako izvan pameti? Zato što je moj sadašnji zet u stvari moj bivši muž! Da, dobro ste čuli!

Žena, Zla žena, Ljuta žena, Devojka
foto: Shutterstock

Dok sam bila u braku sa njim, zatekla sam jednog dana njega i moju sestru u intimnom zagrljaju. Odmah sam podnela papire za razvod, dok se on vajkao da ga je ona zavela! Ipak, njih dvoje su se godinu dana kasnije venčali.

Prirodno - mene nisu zvali na venčanje, a ne bih ni došla sve da su me zvali.

Ali odakle im pravo da se sada ljute na mene i prigovaraju mi što sa njima nisam podelila vesti da očekujem bebu?"

A kako izgleda kada jedna sestra odluči da preuzme identitet druge, a samim tim i da bez razmišljanja uđe u intimnu vezu sa verenikom svoje sestre saznajte u hit seriji Prsten sudbine koja se prikazuje na Kurir televiziji svakog radnog dana u dva termina: u 15h i u 22h.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs