Pročitajte

Karmički poziv morate da ispunite, kad tad: Znakovi da ste krenuli pogrešnim putem, pravo u propast!

Škorpije imaju sposobnost da vide bitku između dobra i zla, svetla i tame, a upravo se tu za njih kriju najveća saznanja

Zanimljivosti
14:53h Autor:
Karmički poziv morate da ispunite, kad tad: Znakovi da ste krenuli pogrešnim putem, pravo u propast!
Foto: Profimedia

Vaga

Vaš karmički poziv jest drugima pokazati kako se živi predanost u bliskim odnosima. Tu stoji i velika odgovornost prema sebi; biti tu za druge, a pritom ne zapostaviti sebe. Potrebno je naučiti kako graditi odnose, neutralizovati protivnike i uspostaviti savezništva. Ne začuđuje što često svoju vrednost merite prema statusu i kvalitetu vaših partnerstva. Na nekom nivou instinktivno ste svesni da uspeh i sreću ne možete postići sami. Pristup vašem maksimalnom potencijalu ne zavisi samo od vaše spremnosti da se posvetite drugima. Cilj je da činite to objektivno i pritom ne zaboravite na svoj integritet i ono što je vama bitno. Svemir vam pomaže svaki put kad usmeravate svoje napore na bilo koji aspekt obogaćivanja društva, stvaranja ugovornih odnosa ili kreiranja odnosa s javnošću. A baza je uzajamno poštovanje i ravnopravnost. Stoga kada uđete u manipulaciju kako biste nekog zadržali u svom životu ili krenete da kontrolišete druge ili se žrtvujete za druge, znajte da ste zalutali i da morate da se vratite na pravi put.

Škorpija

Na putu ste življenja svoje svrhe kada probudite ličnu moć i naučite njome da upravljate. Za početak potrebno je da steknete neke lekcije koje vam dolaze kroz upravljanje drugima i njihovim resursima. Potrebno je da shvatite da moć nije vladanje drugima, već deljenje svojih veština i znanja. Glavni alat koji se koristi u ovoj vrsti transformacije je ljubav, a to je ono stanje kad intenzivne emocije i uravnoteženi um propuštaju glas mudrog srca. Tada možete doći u kontakt sa višim silama i probudite u sebi gotovo čarobnjačke sposobnosti koje tamu pretvaraju u svetlost. Posedujete veliku moć i pitanje je koji je najbolji način da je iskoristite. Hoćete li svoju moć usmeriti na lični razvoj i pomaganje drugima ili ćete drugima svojim teškim karakterom zagorčati život i uništavati stvoreno? Vi imate sposobnost da videte bitku između dobra i zla, svetla i tame, a upravo se tu za vas kriju najveća saznanja. Vi ste rođeni za istraživanje onog što leži ispod površine, radi iza kulisa i manevriše ispod radara, tu ste da biste otkrili naše neiskorišćene resurse i potencijale.

Da li imate slovo M na dlanu: Odlika neverovatnih srećnika i bogataša! (FOTO)

foto: Shutterstock

Strelac

Smisao pronalazite u strastvenoj potrazi za intelektualnim rastom kao svrhom univerzalnog prosvetljenja. Imate duh istraživača, neverovatnu sposobnost za pomeranje granica, a svojim primerom širite i horizonte onih oko vas. Odlični ste u izazivanju naših intelektualnih, duhovnih i fizičkih granica, pomažete da shvatimo kako možemo više i bolje. Vaš potencijal manifestuje se otkrivanjem nepoznatih mogućnosti koji se nalaze izvan programa, uverenja i granica koje smo dobili u detinjstvu i tokom odrastanja. Blagoslovljeni ste plemenitim osećajem pravde, duhovitošću, pustolovnim duhom, sposobnošću da vidite širu sliku stvarnosti. Vaša dužnost je ulaganje u svoje obrazovanje, duhovni rast, kao i da izađete iz okvira poznatog, a potom inspirišete druge otkrivenim. Možete da imate vrlo važnu ulogu u globalnom prosvetljenju, što zahteva napuštanje sigurnosti sopstvenog intelektualnog dvorišta. Da ste promašili put, shvatićete po tome što ste prestali da ulažete u obrazovanje, što ste odustali od putovanja, premalo čitate, previše vremena trošite na prolazne i isprazne užitke i pustolovine. A stvoreni ste za mnogo više.

Jarac

Svemir vam je dao darove kao što su istrajnost, sposobnost preuzimanja odgovornosti, ambicioznost i težnja ostvarenju trajnih vrednosti. Ovde ste da biste svoje mesto u društvu ustoličili dižući se na poziciju autoriteta. Stoga nije čudno što toliko težite da zadivite one koji su po položaju iznad vas. Ali, vas sudbina zove na sastanak s vlastitim autoritetom koji mora da deluje iz integriteta, doslednosti i poštenja, a ne manipulacije i koristoljublja. Ostvarenje vašeg potencijala zavisi od vaše sposobnosti da svetu pokažete kako se sa moći odgovorno upravlja, a koliko ste u tome dobri svemir će vas često testirati kao roditelja, poslovnog šefa, onog koji vodi. Vrlo je često da iza vaših profesionalnih postignuća stoji podrška oca ili je pak motivisan nedostatkom istog. Ali, umesto da tražite potvrdu lične važnosti od spoljašnjeg sveta, cilj je da steknete unutrašnju snagu, samopoštovanje i ostvarite visoke ciljeve, jer to će vam dati osećaj unutrašnjeg postignuća i zadovoljstva, a drugima ćete pokazati šta je sve moguće da ostvarite kada u nešto uložite vreme, trud i znanje.

Rođeni pod srećnom zvezdom: Da li imate liniju anđela čuvara? (FOTO)

foto: Shutterstock

Vodolija

Biti svoj i autentičan, izražavati sebe i pomoći drugima da prepoznaju i cene svoju individualnost vaš je karmički poziv. Kad uvidite da je sve što postoji na ovome svetu jedinstveno, uključujući i sebe same, počinje vaš izlazak na pravi put. Ali, da biste počeli da živite svoju svrhu morate da naučite da budete tolerantni prema drugima, ceniti raznolikost, svedete svoj idealizam na razumne mere i od drugih očekujete ono što su oni u stanju da pruže s obzirom na njihove trenutne dosege. Svaka osoba ima svoj put, bira svoj način. Kad položite taj ispit razumevanja i prihvatanja, smanjuju se konflikti s drugima. Sijate samopouzdanjem kada osvetljavate društvene probleme i organizujete aktivnosti koji su ključne za solidaran život u vašoj zajednici. Za takva postignuća, data vam je harizma i vizija, mogućnost da se povežete s uticajnim ljudima, sklopite važna prijateljstva. Vi ste ti koji se zalažu za bolje sutra. Da biste stigli do tog nivoa, iza vas će ostati mnogo slomljenih nada, razrušenih prijateljstava i ranjenog ega. Ali, to je cena vašeg karmičkog uspeha.

Ribe

Tu ste da biste razvili empatiju, zaštitili one u nevolji. Vaš pogled usmeren je prema nebu, prema svetu u kojem nema nepravde, težine, zla; svetu u kojem vladaju mir, ljubav i blagostanje. I tek kada se s oblaka spustite na zemlju i kad svojim snovima počnete da dajete materijalni oblik, steći ćete sigurnost koja vam je potrebna da pokažete ljudima kako se dobro dobrim vraća i da jedino ljubav i empatija mogu da doprinesu opštem boljitku čovečanstva. U ime toga potrebno je biti jači od svojih strahova, prevladati onaj dečji osećaj krivice i stida, osloboditi se uticaja prošlosti. Da biste mogli da ostvarite svoju svrhu kroz pomaganje, morate da upoznate patnju da biste znali da je iscelite, upoznate strah da biste ga pobedili sigurnošću, morate biti ranjeni, da biste bili isceljeni. Svemir se manifestuje kroz vašu sposobnost da bezuslovno volite, kroz vašu intuiciju i snove, kako biste pomogli ljudima da prevladaju svoje najdublje strahove i prođu kroz svoje najmračnije noći.

Strašno proročanstvo svetog Nila mirotočivog: Dobri će za hleb prositi, zlo će se stalno množiti!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs