Otužne tehnike zavođenja

Upoznajte predsednika šmokljana: Udvarao se sredovečnim ženama, spavao sa lutkom na naduvavanje!

Bivši američki predsednik Ričard Nikson otišao je sa vlasti nakon Votergejt afere, a po svemu sudeći, to nije bila jedina afera u koju je bio umešan
Zanimljivosti
19:48h Autor:
Upoznajte predsednika šmokljana: Udvarao se sredovečnim ženama, spavao sa lutkom na naduvavanje!
Foto: Profimedia

Bivši američki predsednik Ričard Nikson otišao je sa vlasti nakon Votergejt afere. Po svemu sudeći, to nije bila jedina afera u koju je bio umešan.

Tokom svog boravka u Beloj kući, predsednik Ričard Nikson bio je poznat po tome što se direktno udvarao sredovečnim ženama koje su radile za njega.

U knjizi “The Last of President's Men”, veteran Bob Vudvard citirao je Aleksandera Baterfilda, Niksonovog zamenika pomoćnika, o tome koliko su bile otužne tehnike zavođenja predsednika SAD-a.

Nel Jejts bila je u to vreme 48-godišnja sekretarica koja je bila u Beloj kući još otkad je Truman bio predsednik. Niko je ne bi smatrao seks bombom - nosila je punđe i delovala je strogo, ali se predsednik Nikson svejedno zaljubio u nju.

Ubijala ga od batina, ali nisu se zato razveli: Zbog ovoga je pukao brak Slavice Eklston!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Jedne subotnje večeri, u proleće 1972. godine, Nikson je pozvao Jejts u svoju letnju rezidenciju, Kemp Dejvid. "Vratila se tri sata kasnije", Baterfild je rekao Vudvordu. "Ona je bila previše hladnokrvna da bi se ikad izbezumila, ali je tad bila mnogo besna i sećam se da je rekla: "Ovo je bila najbolnije i najneprijatnije veče u mom životu" .

Baterfild je pitao da li je predsednik nešto pokušao s njom. "Bilo je puno nabacivanja, nakon čega bi usledilo povlačenje", rekla je Jejts koja nije mogla da dočeka da je pusti na miru, da ode iz Bele kuće.

Istog meseca Nikson je otkrio čari još jedne zaposlene: 42-godišnja sekretarica Beverli Kej se iz Kemp Djevida avionom vraćala u Belu kuću istovremeno kada i Nikson i Baterfild. Bilo je to jako dugih 20 minuta. Kej je nosila mini suknju, a Nikson je otvoreno “proučavao”.

"Beverli, zašto ne bi sela ovde pored nas", upitao ju je predsednik. Ali čim je ona sela, Nikson je počeo da pilji u njena bedra.

Imala trojku sa braćom Kenedi, uživala u seksu sa ženama: Gola istina o Merilin Monro!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"I napokon, odjednom, počeo je da tapše po golim nogama. Na isti način kao što bi tapšali malu devočicu, četvorogodišnjakinju", prepričao je Baterfild Vudvardu.

Ali nije to bila jedina detinjasta stvar u vezi sa predsednikom. Naime i razgovarao je na sličan način. "Jesi li uživala u Kemp Dejvidu? Pretpostavljam da tamo nisi imala baš šta da radiš. Izvinjavam se zbog toga. Jer tamo može biti dosadno", bile su neke od njegovih izjava.

Nastavio je da je tapše po bedrima i čavrlja, dok je Baterfild sedeo pored Kej. "Ona je bila sva u grču. Bila je užasnuta", priseća se Baterfild koji tvrdi da je ceo događaj trajao desetak minuta.

Radnice iz Bele kuće nisu jedine koje su Niksona smatrale ženskarošem. Tokom njegovog puta na Karibe, dvojica predsednikovih prijatelja smatrala su da je on toliko seksualno nezreo, da su mu u krevet smestili lutku na naduvavanje. A ko zna, možda je i uživao.

Iznenađenje: Švajnštajger otkrio šta ga muči, javnost u šoku! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs