Jedna od najbitnijih stvari lepšeg pola

Kraljicu sam upoznala u spavaćoj sobi: Ova žena menja život damama na britanskom dvoru! (FOTO)

Ne možete ni da pretpostavite koliko je sjajno raditi u firmi koja na taj način menja damama živote, otkrila je Džun Kenton
Zanimljivosti
21:14h Autor:
Kraljicu sam upoznala u spavaćoj sobi: Ova žena menja život damama na britanskom dvoru! (FOTO)
Foto: Profimedia

Oni koji su imali čast da upoznaju britansku kraljicu Elizabetu, obično su je sretali na zvaničnim dešavanjima ili prijemima. Međutim, Džun Kenton je kraljicu upoznala u Elizabetinoj spavaćoj sobi!

<\/div>

Naime, Džun je vlasnica prodavnice donjeg veša Rigby & Peller, koja pripadnicama kraljevske porodice izrađuje korsete još od 1960. godine. Ali pre nego što je kupila prodavnicu koja postoji od 1939. godine, Kenton je morala da prođe jedinstveni razgovor za posao - da lično upozna kraljicu. Radnja se toliko proslavila zahvaljujući vezama sa britanskim monarsima, da je već 13 prodavnica otvoreno i u Americi, ali i širom Evrope.

Elizabeta, britanska vladarka sa najdužim stažom: Ovih 15 stvari niste znali o njoj! (FOTO)

"Bilo je veoma napeto otići u kraljičinu spavaću sobu, a da je pre toga nikada nisam videla uživo", izjavila je Džun za Mashable. Međutim, nakon zvaničnog upoznavanja, Kenton se prema kraljici ophodila kao prema bilo kojoj drugoj klijentkinji.

<\/div>

Mere za brushaltere se u ovoj radnji određuju odokativno, a nakon kratkog razgovora sa mušterijom o tome kakav veš nosi, stručno lice iz prodavnice predlaže ono što bi bilo idealno za klijentkinju, da bi dpnji veš stajao savršeno.

U kraljičinom slučaju, Kenton je otkrila da je tokom njihovog prvog susreta Elizabeta bila ljubazna i da joj je celokupno iskustvo joj je bilo odlično. Međutim, ona ne želi da kaže koju je veličinu nosila kraljica da ne bi izneverila njeno poverenje, a to je slučaj i sa ostalim klijentkinjama. Nakon kraljice Elizabete, Džun je sarađivala i sa drugim pripadnicama britanske porodice, među kojima su i princeza Margareta i Kejt Midlton, za koju su pravljeni specijalni brushalteri nakon porođaja.

Blud i razvrat: Horoskop predvideo skandalozan život princeze Margarete! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Bila sam bliska i sa princezom Dajanom, družile smo se", rekla je Kenton i dodala: "Veoma sam srećna što sam upoznala sve ove fantastične ljude. A zašto sam ih upoznala? Jer im je trebalo isprobavanje brushaltera. Sve žene imaju problema sa veličinom grudnjaka, a mi smo tu da im pomognemo."

Dani mladalačke požude: Princ Čarls pipkao Dajanu za guzu pred svima! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kenton procenjuje da 85 odsto žena nosi pogrešnu veličinu bruhsaltera, što može da napravi brojne probleme.

"Ako nosite odgovarajući grudnjak, odeća vam bolje stoji i bolje se osećate. Ne možete ni da pretpostavite koliko je sjajno raditi u firmi koja na taj način menja damama živote", zaključila je Džun.

Kejt i Vilijam ne kriju zaljubljene poglede: Ljubav cveta kao prvog dana! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs