Brak im baš prija

Kejt i Vilijam ne kriju zaljubljene poglede: Ljubav cveta kao prvog dana! (FOTO)

Svako njihovo zajedničko pojavljivanje u javnosti privlači veliku pažnju i ponovno potvrđuje zašto se smatraju jednim od najlepših i najslađih kraljevskih parova
Celebrities
23:26h Autor:
Kejt i Vilijam ne kriju zaljubljene poglede: Ljubav cveta kao prvog dana! (FOTO)
Foto: AP/Arthur Edwards

Vojvotkinja Kejt (33) i princ Vilijam (33) na svakom događaju deluju vrlo opušteno. Najviše oduševljenja izazivaju njihove fotografije na kojima razmenjuju nežne poglede ili zasmejavaju jedno drugo i izgledaju zaljubljeno kao prvog dana.

Kraj problematične prošlosti: Kako je Kejt iz korena promenila princa Vilijama! (FOTO, VIDEO)

Ovoga puta par je privukao pažnju na obeležavanju Svetskog dana mentalnog zdravlja, a vojvotkinja od Kembridža je još jednom pokazala da je majstor u recikliranju već viđenih modnih kombinacija. Za tu priliku je obukla crno-belu haljinu modne kuće Tori Berč, koju je nosila na službenom putu na Novi Zeland 2014. godine.

Jedna smerna, druga divljakuša: Dve potpuno različite princeze! (FOTO)

Krajem septembra, mladi kraljevski par je uslikan u Londonu, na ragbi utakmici između Engleske i Velsa, tokom koje nisu skidali poglede jedno s drugog.

Princ Vilijam je očigledno bio prezadovoljan izgledom svoje supruge i na otvaranju prvenstva u ovom sportu. Očigledno je da je drugi u redu za britanski presto, za razliku od svojih roditelja, uspeo u nameri da ostvari skladan bračni i porodični život.

Dani mladalačke požude: Princ Čarls pipkao Dajanu za guzu pred svima! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs